Ett nytt kapitel 

Vad jag har saknat att blogga, inget som prioriterats från mitt hål nu i höst men något som ska prioriteras framöver. Det får mig att må så bra verkligen, att kravlöst få skriva ner tankar om livet. Älsk på det.

Har ni haft ett bra nyår? Dagarna springer verkligen förbi och det är redan 4 januari, min lilla kille fyller två ynka veckor gammal och jag vet inte riktigt om jag fattat att han är min son och jag hans mamma för resten av mitt liv.

Det nya året firade vi in hemma hos mina föräldrar tillsammans med Calles mamma och hennes göbbe och en familjekompis till min familj. Precis 8 personer om man räknar med Sam. Pappa hade kokat hummersoppa på egen fond, mamma gjorde sin goda rödvinssås och Calles mamma hade med sig en sinnessjukt god hallondessert. Och efter en väldigt mysig middag firade vi tolvslaget och kollade på fyrverkerier genom fönstrena! Fick mig en nyårskyss av Calle och kort därefter tackade vi för oss!

Mamma hade dukat så fint! Minns också hur pinsam jag tyckte mamma var när hon köpte tavlan på bilden för hundra år sedan och jag bodde hemma, idag älskar jag den. Så vacker!

Pappa lägger upp förrätt, hummersoppa med jordärtkockscreme, en kräftstjärt och en grillad pilgrimsmussla och på andra bilden Calle och Pappa som slår sig till bords. Är så tacksam över deras relation, som två gamla gubbar på en ljugarbänk.

Nyår 2020 VS nyår 2021!

Första dagen på 2021 spenderades även den hemma hos mamma och pappa. Men i mjukis hela dagen!

Har ni några nyårslöften eller? Gör man det forfarande? Jag skrev ner några önskemål för 2021 igårkväll och dem lyder såhär:

1. Dricka mer vatten!

2. Äta bättre och mer regelbundet, nu består min diet av mängder kaffe, en macka här och en banan där och sedan den middagen som Calle lagar och för någon med en ätstörd historia blir inte saken bättre av att inte äta bra så - mer bra lagad mat och mer regelbundet! Både för kroppen men också för mina hjärnspöken!

3. Prioritera mig själv trotts spädbarn. Vi är ju faktiskt två som tar hand om lillen så när jag kan få en stund för mig själv ska jag ta den och inte ta hand om hemmet då. Vill komma igång med yogan igen och min kvällsrutin som innan Sam var helig för mig. Nu kommer jag inte ens ihåg senast jag gjorde min kvällsrutin och den får mig verkligen att komma ner i varv på kvällen - något jag absolut tror kan hjälpa för tålamodet när bebis vägrar sova.

Och sist men inte minst: 4. Lyssna på mer musik! Behöver jag säga mer? Hur glad blir man inte av bra musik?

Avslutar med en bild tagen för en stund sedan, många som frågat om magen efter förlossning och den ser ut som på bilden ovan. Tycker den ser ut precis som innan men mycket mycket mjukare. Mitt ansikte dock är inte lika piggt som innan haha. Sam ville vara vaken hela natten :) Nu ska vi ut på promenad med en kompis till mig och jag hoppas innerligt att han vill sova en stund, jag behöver få andas lite haha.

Hoppas ni hade ett fint nyår! Puss och kram!

Gillar

Kommentarer

siasvensson647166859,
Ååååå så mysigt ❤️
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

så mysigt nyår, med en liten bebis <3 Hoppas ni hade det toppen !

nouw.com/vardagsarlighet
Fannyahlman
Fannyahlman,
Så himla härligt att följa dig! 💘
nouw.com/fannyahlman
emelivet
emelivet,

Underbart inlägg! Och grattis till er lilla kille❤️

nouw.com/emelivet
hedvigliljeroos
hedvigliljeroos,

Så härliga bilder! Grattis till er lille son <3

nouw.com/hedvigliljeroos
Wallbergz
Wallbergz,
Underbart inlägg! Det där med att ta hand om dig själv när du får egentid är ett bra mål! Jag städade och gör allt annat när jag får tid över vilket jag ångrar. Man måste vila när man har spädbarn <3
nouw.com/wallbergz
Millasmat
Millasmat,

Så mysigt med bebis! Jag har två barn och ibland får jag en känsla av ”tänk att jag är deras mamma, så otroligt” så känslan kan komma även efter 5 år.

nouw.com/millasmat