Header

Den här goda brunchen snodde jag ihop i lördags. Ser den inte god ut!? Det var den också kan jag lova. Är kesoplättar vilket jag aldrig har provat att göra innan men det gick fort, är nyttigt och smakade super!

Det enda ni snor ihop till smeten är 1 ägg, 1 dl keso och 1/2 dl fiberhusk eller någon typ av grövre mjöl. Lät smeten stå några minuter så den blev lite tjockare innan jag stekte på till små plättar. Värt att prova, jag lovar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är kläderna och sminket på och jag är redo för en kväll med fest! Ska strax iväg på förfest innan vi åker vidare senare ikväll.

Likes

Comments

Eftersom det var så himla fint väder ute tidigare idag så fick jag ett sånt himla sug efter en löparrunda. Så det fick bli en runda löpning istället för gymmet.
Galet vilken energi jag hade!
For fram som en liten raket. Hade ny musik på min lista i lurarna också och det brukar påverka ganska mycket när jag tränar.

Likes

Comments

Hej på er! Lördag förmiddag och mitt humör är på topp idag! Skönt efter några dåliga dagar med ganska svajigt humör.

Men svårt att inte må bra när det är lördag, toppenväder ute och jag har bra planer för kvällen.

Gårkvällen spenderades ihop med Evelina. Vi kollade på handbollen, mumsade godis och pratade om allt mellan himmel och jord. Galet vad vi kan prata alltså, helt plötsligt var klockan ett haha.

Hoppas iaf att ni får en toppenlördag!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas er dag har varit super hitills. Jag har varit iväg en sväng inne i Oskarshamn på möte och efter mötet åkte jag direkt hem till gymmet för ett benpass där. Lagom mör i benen ska jag strax iväg till jobbet för ett kvällspass. Känns lagom segt men får fokusera på att det snart är helg och lite ledighet! Det klagar nog ingen på direkt skulle jag tro.

Jag tänkte tipsa om en bra hemsida med 1000-tals olika produkter att göra egna tryck på. Det finns bland annat nyckelringar , olika sorters kläder bland annat t-shirts och hoodies , muggar termosar osv. På dem här produkterna kan man välja till ett eget tryck. Vilket är en perfekt present att ge bort. En produkt med något personligt tryck blir ju vem som helst glad för och det är lätt att hitta en produkt som passar alla.

Såklart är ju detta även super i marknadsföringssyfte för företag. T.ex. att dela ut till folk för att göra kunder intresserade av företaget.
Sidan i fråga heter easytryck.se. Så kika in där för att se vad de har för produkter att göra tryck på.

Här är några exempel på produkter de har.

Likes

Comments

Instagram@sannajjohnsson