Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Firade in min födelsedag i Stockholm med ett härligt tjejgäng + mamma! Först shopping och sedan James bay, som alltid är lika grym på scenen!
Idag så har vi rest hem, varit i stan snabbt sen invigde jag systemet! Haha något man måste göra dagen man fyller 20år!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ååh hörrni!!!! Nästa vecka fyller jag 20år, och bästis festis fyller nu på söndag! Ska bli så kul, och skönt framför allt att man äntligen är ute från tonåren & nu behandlas som ett vuxen😎 haha... En annan ska är att det ska bli skönt att kunna gå på systemet, typ den enda skillnaden när man fyller 20 känns det som. Jaja kul som rackarns gryta ska det bli iallafall! Allt firas tillsammans med påskafton nästa helg ❤️

Likes

Comments

Två nya jeans, två nya Goa tröjor & en tunn lång kappa!
Samt en liten förvaringsbox som jag inte kunde motstå sååå snygg😚

Likes

Comments

Sitter och kollar på avsnittet av berg och Meltzer på Oscars teatern då dom överraskade oss alla på min och min systers student i somras. Bästa dagen i mitt liv absolut, och ha alla nära och kära samlade var underbart ❤️

Likes

Comments

Sitter och kollar på mello och dricker lite vin för jag är LEDIG äntligen imorgon haha, faktiskt tre dagar ledigt från huvudjobbet men bara en dag då jag är helt 100% ledig då jag valt att ha mina söndagar helt lediga från allt jobb. Så skönt!

Likes

Comments

Åh ligger i sängen och kollar på resor ... Vill till Dubai, London, Afrika - överallt! Har en resa bokad om några månader men vill verkligen överallt!

Vill se ställen, känns som fest- och solresor redan är gjort. Hade gärna velat åka på riktigs äventyr 😍🌍

Likes

Comments