Har varit rökare i över 10 år. Jag bestämde mig för att sluta och på bilden ovan ser ni resultatet. Finns det någon som är intresserad av tips i detta ämnet?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ungefär såhär spännande har mina senaste dagar varit, inte speciellt med andra ord.. kanske blir roligare framöver eller så får ni helt enkelt läsa om mitt mellanmjölksliv tills jag är inspirerad att leva lite roligare. Puss på er!😊

Likes

Comments

Helsingborg bjöd på ett fantastiskt väder idag vilket ledde till en härlig promenad längst havet 😍

Likes

Comments

Har ett så skönt flow i träningen nu! Behöver liksom inte peppa upp mig själv längre innan jag lyckas ta mig iväg. Så skönt! 😊 återstår bara att se hur länge det håller denna gången, haha! Tränar ni? Hur gör ni för att orka komma igång?

Likes

Comments

Dagen började inne på gymmet med Albana. Efter det åkte jag hem och fixade med lite tvätt. Min fru klarade sin uppskrivning idag och det firades genom att vi fixade naglarna och hon investerade i en likadan halsduk som jag har 😬 nu är det Wallander på TV:n, vi ska strax slå över på historieätarna. Ger en recension på det sen ✌️ ha en fin kväll på er!

Likes

Comments

Vi har ägnat oss åt gym, selfies och så mycket bättre idag. Min bästis är bäst! 😍

Likes

Comments

Glömde liksom bort att bloggen fanns nu när jag skulle till Ullared med familjen 😊
Återkommer imorgon och ska försöka att ha bättre inspiration och bilder tills det 😊

Likes

Comments

Hur många år ska man stå som en fågelholk för att vintern har kommit? Det är ju november månad så det är liksom ingen svår ekvation att lösa? 😂 så här sitter jag som en liten ispinne på bussen ⛄️ ikväll blir det myskväll med frugan! 😍

Likes

Comments

Så fint att din grav representeras av kärlek och omtanke. Det är inte lika tungt att gå dit längre och det känns så skönt!
Efter att ha varit på kyrkogården åkte vi till Gina familjevänner för att äta middag och spela spel. En lugn och skön lördag, precis vad jag behövde! Jag ska ägna resten av kvällen åt att umgås med min mamma, min bästis ❤️ Vi hörs imorgon, ha en fin kväll!

Likes

Comments

Alltid lika jobbigt att gå dit, till kyrkogården. Stegen blir så tunga. Du hör inte hemma där, inte nu! Snart har jag levt utan dig i 6 år. Det har hänt så mycket här som du missat... Människor sa att det skulle bli lättare, men det gör fortfarande förbannat ont i hjärtat när jag tänker på dig. Jag älskar dig pappa. Igår, idag, imorgon och alltid ❤️ Du fattas mig varje dag.

Likes

Comments