Sitter just nu i bilen påväg hem från brännbollsyran efter att haft en underbara dag på ängarna med massa goa brudar och sedan bjöds det på mat hemma hos Antons farfar och farmor😍
Gårkvällen var lite bergochdalbana. Min tanke var att stanna hemma från brännbollsyran eftersom mina planer hade gått lite åt skogen. Hade ändå inte köpt biljett och ska ner på summerburst om två veckor.
Men som vanligt så ändrar jag mig i sista sekunden och bestämde mig att hämta upp Anton och några till på flygplatsen då de just kommit hem från Marbella!
Klockan var vid 20,15 när vi tillslut tog oss till Umeå där förfesten var mycket trevlig men när vi väl ska ut på området tappar jag bort alla så jag springer och söker alla mestadels av kvällen tills vi tillslut ska gå hem🙌 Tur att denna dagen blev top notch!😄

Likes

Comments

Hej och välkommen!
Mitt första inlägg någonsin och jag har ingen aning hur jag ska börja detta.
Men lite kort och gott. Jag bor i en 3:a här i Skellefteå med en hockeyspelande sambo och en vansinnigt söt men otroligt energirik, jobbig hund som aldrig kan ta en lugn stund. Som i just detta nu ligger på mig och försöker tigga sig ut för att leka lite. Något jag älskar göra på vardagen är att spela innebandy, shoppa och vara med nära och kära. Men nog om mig, nu ska jag ta och röra på mig och motionera min hund lite innan vi går och lägger oss!

På återseende👋🏻

Likes

Comments