Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår snöade det och jag kunde inte hålla mig längre. Nu är det bara granen och gardinerna kvar, men jag och mamma ska iväg och handla liiiiite till innan det kommer upp. Jul är en grej jag inte kan tröttna på, så jag förstår inte alla som skriker att julen är förstörd när affärerna ställer fram julmust i oktober.

På fredag är det även black friday även för Be You By Sanna, så jag ska förbereda lite inlägg inför det. Det är många superbra deals men jag vet inte vilken lön jag får än, måste handla julklappar och grejer också. 2 grejer har varit på min vill ha lista länge och dom är inte dyra heller, men sen finns det en maskin som jag verkligen vill ha, och den kostar... vi får se!Likes

Comments

För någon som aldrig ens hållit på med hudvård, ännu mindre haft en egen rutin på det hela, så var detta ett rätt så nice resultat på mig själv! 3 produkter morgon och kväll, och med min sjukdom som rubbar allt som har med rutiner att göra så var det inte helt enkelt alla gånger, men jag verkar ha lyckats ändå.


Likes

Comments

Får alltid feeling när jag lyssnar på girlgroups ➳ just nu ♫ i.o.i ♫

Har inte mått så bra på några veckor men nu börjar det gå uppåt igen. Be You går bra, vi har superroliga planer på g, jag själv har ett superinlägg som kommer upp imorgon redan som jag har väntat länge på att posta, samt en rolig "nyhet" som kommer på måndag. Har även gett min första ansiktsbehandling, så sådana planer håller också på att göras och i och med det inväntar jag nya saker till vardagsrummet!


Likes

Comments