Mycket nu

Antingen är det inget eller så är det allt. Så brukar det kännas för mig!
Vi har fått en trea som vi flyttar in till i slutet av februari. På Norrmalm, mycket trevligt område.
Vi har bokat en resa till Teneriffa i en vecka.
Dahlia fyller snart ett år och då ska vi ha lite firande.
Det är snart julafton och då blir det en massa farande hit och dit. Dock tror jag att det blir en trevlig jul i år faktiskt!
Jag ska snart börja jobba lite och det är även en del andra jobbrelaterade aktiviteter schemalagda.
Bara nyligen var jag på kryssning och det har trots allt blivit en del umgänge med kompisar också.
Sen har jag faktiskt en nyhet till men den kan jag inte avslöja riktigt än.

Allt detta som är på ingång, plus att få ihop vardagspusslet med matlagning, träning, leka med Dahlia, rasta hundar, städa hemmet, plus drama i ”paradiset”, gör att jag för tillfället känner mig stressad. Det känns som att alla tankar om allting som händer eller ska hända bara snurrar runt i huvudet på mig. Det påverkar mitt välmående och mitt humör utåt och inåt.
Jag gör mitt bästa och försöker att ta en sak i sänder samtidigt som det finns en röst i mitt huvud som hela tiden vill att det ska bli klart NU. Men varken tid eller framförallt ork finns.
För jag inte ska trampa ner mig själv genom marken läser jag innan jag ska sova, jag mediterar ibland när tankarna blir för mycket. Jag tillåter mig själv att vara ”lat” men låter också impulserna ta över ibland. Då går jag maniskt omkring och bara städar, även om jag inte orkar.

En lättnad i det hela är att livet alltid bjuder på en ny dag. Att allting löser sig på ett eller annat sätt. Om det inte skulle lösa sig på det sättet man först tänkte så går livet vidare ändå. Det är skönt att kunna förlita sig på det när man ibland bara känner för att gömma sig för världen under sitt täcke.
Jag borde sova nu. Imorgon ska jag upp tidigt för att Dahlia ska fotograferas hos en fotograf. Men tankarna är jobbigare än vanligt ikväll och jag känner mig ensam. Precis som om hela jordens befolkning låg och sov.

Sanna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229