Hade en supermysig alla hjärtanasdag med min kärlek! Han hade köpt röda rosor och ordnat jättefint tills jag kom hem från jobbet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Keso, färska blåbär och mandel.

Likes

Comments

Bild från förra helgens Våffelbrunch!

Likes

Comments

Fyllde på med massa goda body butters från The Body Shop och Rituals häromdagen! Älskar att ha ett helt förråd med goda dofter att använda!

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet och längtar tillbaka till denna stund, när vi skålade i champagne för att fira in jullovet! Och nu är det januari med ny terminstart och mycket att göra. Längtar redan till sommaren och sommarlovet!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var jag och Nathalie på Pinchos och åt tapasmiddag och drack massa goda drinkar! Sen gick vi vidare och tog några glas på Mjesto. Mysigt med en tjejkväll på stan!

Likes

Comments

Denna lördagsmorgon började vi med att brygga kaffe, baka scones och ta en riktig långfrukost framför Nyhetsmorgon. Nu har vi precis kommit hem från en långpromenad i Hågadalen, så mysigt med alla löven som finns överallt i alla möjliga färger ute nu. Nu ska jag lägga på en ansiktsmask, slänga i lite silverschampo i håret och sen hoppa in i duschen. Ikväll ska vi på middag hos några vänner!

Likes

Comments