eftersom att dagen har varit regnig och grå tänkte jag att jag får pigga upp den med ett utav 2017 års bästa minne

Likes

Comments

dagen har varit lugn och skön vilket var behövligt , har varit så trött ! det enda som stod på agendan var mammas julklapp , ett besök på Lygnern-spa , en så mysig eftermiddag !

Likes

Comments

hej igen bloggen ! det var längesen , eller aa väääääldigt längesen...
att 2017 kan ha gått så fort , kan inte förstå det ?! i mitt huvud är jag fortfarande 18 år ska snart komma tillbaka till skolan efter ett långt sommarlov , men inte . om 10 dagar fyller jag 21 , jag är sambo , har flyttat hemifrån och jobbar heltid.

tiden går så galet fort ! så min tanke var nu att under hela 2018 försöka blogga minst en gång om dagen för att kunna titta tillbaka på året och missas det som hänt. det är det jag kan sakna med bloggandet att man lätt glömmer vad man gör på dagarna.

året första inlägg får bjuda på en utan mina favoritbilder från förra året när jag och jessica var i Thailand , vilken resa ! nu håller jag tummarna för att 2018 ska bli ett bra år !

Likes

Comments

långpromenad , bakning och middag med jobbet en bättre onsdag helt enkelt !

  • 857 Readers

Likes

Comments

ska snart bege mig till jobbet för att jobba kväll... nu på förmiddagen har jag sprungit en sväng , gosat med Sixten och fikat med bästa mormor och morfar <3

  • 950 Readers

Likes

Comments

tiden går såå fort just nu tycker jag , dagarna bara går och snart är det jul vilket ska bli mysigt ! idag har jag varit ledig från jobbet så under dagen har jag njutit av en härlig långpromenad och fått grejat en hel del här hemma ! nu blir det sängen för klockan ringer tidigt imorgon... natti <3

  • 972 Readers

Likes

Comments

godmorgon alla fina ! att vara ledig en fredag är aldrig fel , såå underbart ! tänkte ge mig ut på en långpromenad i det fina vädret nu !

dagarna fram till jul kommer gå såå fort , speciellt när man har en tekalender , chokladkalender och paketkalender då har man liksom alltid något litet att se fram emot varje dag ! idag bjöd lucka 2 på en fina ljuslykta !

  • 988 Readers

Likes

Comments

mysig fika med fin vän , följt av julmys och bästis ! helt klart en bättre torsdag <3

  • 986 Readers

Likes

Comments

har haft en toppenmysig dag hemma idag ! julkänslorna har kommit tidigt i år vilket kanske syns ? tog mig en promenad i skog och plockade med lite mossa och annat skoj in och pyntade lite här hemma ! imorgon väntar en sjukt mysig dag då jag ska träffa två fina vänner <3

  • 998 Readers

Likes

Comments