Vi ska få bli föräldrar till en liten son!! Helt otroligt!!!

Allt såg bra och normalt ut på ultraljudet, väldigt skönt. Vi båda var nervösa innan, och klev sedan ut från undersökningen super lyckliga! Och med vetskapen om att det ligger en liten prins i min mage <>

s-l300

 

Massa kramar till er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

god morgon på er,

igår var jag hos sjukgymnasten. Det gick bra och det var skönt att få lite svar på mina frågor och också stilla oron. Jag har alltså ont i bäckenet, så det är det som blir problemet för mig. Uppluckringen orsakar smärtan för mig, alltså foglossning. Fick lite råd och tips, samt ett stödbälte som ska fixera och stabilisera mitt bäcken. Verkligen superskönt att ha på sig. Så hoppas verkligen att det ska hjälp mig nu!

IMG_7866-2image1

Fick ett papper med 17 god råd. Och så är det stödbältet.

Idag ska jag runt 14 iväg till spec. Mvc och prata om min diabetes bland annat.

Hoppas ni alla får en bra onsdag!

 

Kram Sanna

 

Likes

Comments

Hej på er,

hoppas att ni alla har haft en bra helg! Vi har haft en bra helg med massor av olika aktiviteter. I lördags var vi på namngivningsfest för min kusins dotter, och det var verkligen jättetrevligt. Lite kallt med väldigt mysigt! Efter det åket vi och inhandlade för grillmiddag tillsammans med mina föräldrar, och bror med respektive. Gott!

Söndagmorgon skulle min kärlek ut och övningsköra med sin pappa, så jag tog mig hem till mina föräldrar. Där åt vi frukost tillsammans och sedan åkte jag och mina mamma och köpte en massa blommor att plantera! Det har blivit lite av en sommartradition för mig och min mamma. Och det är något som lilla Pingu i magen ska få vara med på när det är dags! Så nu har vi båda nya plantor på balkong och uteplats. Väldigt trevligt när man sitter ute, det gör väldigt mycket med lite blommor både inne och ute.

Imorgon ska jag på första besöket hos sjukgymnast, som förhoppningsvis kan hjälpa mig med ryggen och foglossningen eller vad det nu är som pågår. Sedan har jag tid på Spec. Mvc på onsdag och på fredag har vi tid för ultraljud, och då ska vi äntligen få reda på könet på Pingu. Jag är helt och har hela tiden vart helt säker på att det är en liten pojke i magen, så nu på fredag får vi svaret. Så spännande att jag nästan smäller av!!

 

Kram på er :)

Likes

Comments

Hej på er,

denna vecka har jag vart hemma från jobbet då jag i förra veckan fick så ont i ryggen, och det blev bara värre och värre under helgen. Det är bra så länge jag tar det lugnt och mer eller mindre sitter i still. Men har fått en tid till en sjukgymnast nu på tisdag, så hoppas att jag ska få hjälp och lite klarhet i hur jag ska tänka med jobb osv.

Men idag behövde jag komma hemifrån en liten stund, så åkte till Hemtex och kollade på en jacka. Hittade 2 super badhanddukar inne på Hemtex, som kommer att vara bra till sommarens alla bad! Och sedan hittade jag en bomberjacka från Gina Tricot som jag kan ha med magen, alla mina jackor här hemma är försmå. Ser och känns lite trevligare ut att ha en jacka när man är bortbjuden eller liknande.

 

73710513002_m73710513001_m73710513004_tn73710513003_tn

 

Bilder på jackan kommer från Ginatricot.se

144608600000002_highres

Bild på hamam konstantin strandbadlakan kommer från Hemtex.se.

 

Trevlig fredag till er alla

 

Kram Sanna

Likes

Comments

http://mama.nu/artiklar/saker-du-inte-ska-saga-till-den-som-ar-ofrivilligt-barnlos/

 

Gå in och lös denna artikel från Mama!

Hoppas ni alla får en fin nationaldag

 

Kram Sanna

Likes

Comments

Hej på er,

idag går jag in i vecka 19. Känns riktigt bra, att veckorna tickar på! Men veckan som gått har vart lite annorlunda från tidigare veckor, har haft massor av humörsvängningar. Har gått från arg till väldigt ledsen osv. Ganska speciellt, och faktist mer påfrestande än vad jag hade vänta mig. Hoppas att det bara var denna vecka, hahah!

Men utöver det är det väldigt mysigt att vara gravid, men det har vart svårt att tro att vi äntligen är gravida. Svårt att våga vara så där strålande glad. Tror att jag/vi inte vågat vara glada ifall något skulle hända med Pingu i magen! Men nu kommer det dagligen vågor av lycka som sköljer över en. Och jag har också känt av Pingu i magen två gånger tydligt, och då går det liksom inte att förneka att det är en lite bebis där inne!!

Hoppas ni får en fantastiks bra långhelg!!

GetAttachment.aspx-34GetAttachment.aspx-32GetAttachment.aspx-33

 

Här är magen tidigare i veckan. Fungerar perfekt som bricka vid kaffedrickande, hahah!

Kram Sanna

Likes

Comments