Hej på er, så skönt att det är lördag igen! Här hemma har vi tagit sovmorgon, och har nu fortsatt att såsa runt sedan vi gick upp. Känns inte som att man vill skynda sig ut direkt, tyvärr.

Idag går vi in i vecka 16! känns så häftigt, men fortfarande lite overkligt! Förra veckan när vi gick in i vecka 15 och trimeter 2, var det så skönt. Som ett delmål. Delmål mot vår lilla bebis!!! Och för varje vecka som passerar, känns det mer och mer verkligt! Och jag har kommit på mig själv med, att jag klappar väldigt mycket och ofta på magen nu, och det känns så otroligt mysigt och mäktigt!

Statusen på mig är i alla fall mycket bra! Så skönt, mår inte illa alls längre, och den bedövande tröttheten är som bortblåst och jag orkar vara social igen, hurra! Magen då? jo den växer något otroligt, känns som den växer lite varje dag. Det går inte att lura någon längre, hahah. Man ser på långväg att jag är gravid. Och det är egentligen härligt, men lite jobbigt när man får höra att man är stor redan nu, och är det kanske inte två ändå? men för det mesta står ja upp för mig själv och är lyckligt och stol över min stora mage! Det viktigaste är ju faktist inte hur jag ser ut, utan att bebisen (Pingu- nya arbetsnamnet), mår bra! Men alla hormoner och normen över hur den kvinnliga kroppen ska se ut, kryper in under skinnet ibland… men då säger min fantastiska Daniel till mig, att jag är vacker och super gravid! och så pussar han både på mig och magen!!

 

Ska försöka få till en fin bild på magen till er, så får ni se miraklet!

 

Stor kram Sanna

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments