Hej på er,

Alltså det här med att blogga kanske inte är min grej? Tyckt att det är otroligt roligt till och från, men just nu är det mest från ...

Men jag tänkte i alla fall berätta att vår prins har kommit!!

Han kom till oss 13 oktober (så han är född i vecka 36, bråttom hade han)SIGGE 💙​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är vad jag har vart och hämtat!! Super roligt med en gåva.

Nu sitter jag och väntar på att Daniel ska bli klar på bilskolan, så ska vi åka och storhandla & sedan avnjuta en mcdonals middag, haha! Mums!!

Likes

Comments

I lördags gick jag/vi in i vecka 35! Och nu längtar vi efter lillkillen som bara den!!!
Men i morgon får vi titta lite på honom igen, då det är daga för nästa tillväxtultraljud.

Mm!! I söndags var vi bjudna på brunch på Enskede värdshus, så otroligt gott!!
Vi vart bjuda av mina föräldrar, eller snarare av min pappa som hade planerat detta som en bröllopspresent till min mamma. Mysigt och gott! Riktigt härligt söndags nöje.

Sedan har det inte hänt så mycket mer, mina foglossningbesvär består men är hanterbara så länge jag tar det lugnt på dagarna. Vilket ibland är lättare sagt än gjort, hahah!

Nu ska jag strax iväg och hämta ut en roligt grej, visar er senare!

Kram

Likes

Comments

God morgon,
min morgon startade väldigt tidigt idag. Har foglossning som inte vill ge med sig, gör ont hur jag än beter mig ... Så gav upp!

Hällde upp kaffe i termosmuggen och kollar på play tills tröttheten vinner över mitt bäcken!

Vi hörs senare, då ska jag visa vad jag fick i posten här om dagen!!

(Ursäkta dåliga bilder, snart kommer ny mobil!!!)

Kram

Likes

Comments

Gjort en ansiktsmask med en produkt från Glossybox, som jag inte provat innan. Men den var trevlig och mild, vilket känna viktigt när jag är gravid! Jag passade också på att smörja in bebismagen med olja från Clarins, som jag fått av mina föräldrar. Den är så mysig att smörja in sig med och luktar gott!

Tvättat har jag också hunnit med, tur att jag har så söt hjälpredan!

Nu sitter jag i bilen och väntar på att Daniel ska komma, och nu kom han.
Vi hörs senare!

Likes

Comments

Igår morse var vi på förlossningskurs/profylaxkurs på mvc, och nu kommer en liten utvärdering. 

Innehållet i kursen var bra, men det vart lite långdraget. Och att sitta på obekväma stolar i ett varmt litet rum i nästan 2 timmar, som höggravid är inte jättemysigt. Men nu fokuserar vi på innehållet. 

Innehållet var som sagt bra, vi fick förklarat för oss hur man på ett bra sätt kan använda andningen, på ett positivt och lugnande sätt. Och sedan vi fick också öva och pröva på andningen tillsammans. Ni vet den där klassikern när man nyper varandra i benet och ska anda sig igenom "smärtan". Vi fick också tips på hur ens partner kan massera på ett bra och skönt sätt. Vi fick prova på något som kallas maratondansen, vilket är när den gravida kvinnan hänger i armarna på sin parter under värkarbetet. Det var såklart mer som togs upp under dessa timmar, men detta var ett urval. Som avslutning fick vi titta på en förlossningsfilm, som var fin. Så i slutet satt alla gravidisar och grät när bebisen kom ut. Hahah! 


Så för att göra en avslutning på denna utvärdering, var kursen bra men man klara sig säkerligen utan att gå på den. Men både jag och Daniel tyckte att det var mysigt att göra detta tillsammans. Sen var det ju också lite komiskt hela situationen, när man ska sitta och nypa varandra i benen osv. men det var tydligen bara vi som tyckte så. Alla andra paren var mycket allvarliga, medans vi blev alldeles fnittringa. 

Ikväll fortsätter får utbildningsresa inom förlossning, vi ska på förlossningsföreläsning på Karolinska universitetsjukhuset Huddinge. Och efter det har vi planerat att tillsamman skriva ett förlossningsbrev. 


Hoppas ni får en fin onsdag! 

Likes

Comments

Idag ska vi iväg på förlossningskurs - profylax, 8-10.30. Jag hoppas att det blir givande och att vi båda känner att vi får ut något av det. Om inte annat är det super mysigt att vi på en helt vanlig tisdag, får tid tillsammans.

Återkommer med en typ av reception av kursen senare!

Likes

Comments

Som ni redan vet köpte jag en mugghållare till vagnen i helgen, och nu tänkte jag ge mig på att montera fast den på vagnen. Hur svårt kan det vara?

Önskar mig lycka till!

Likes

Comments

Igår gick vi in i en ny gravidvecka, vecka 34! Och nu börjar det bli tungt, och det underlättar inte att det är så varmt ute. Sen är det ju super mysigt att jag och också Daniel känner honom så mycket, både när han sparkar och när han bara sträcker lite på sig! Så nära men ändå så märkligt långt borta.

I övrigt kan jag berätta att mina besvär med foglossning har blivit sämre, har svårt att sova och vaknar av att det gör ont i bäckenet. Som tur är, blir det bättre under dagen, och jag kan och orkar fortfarande vara lite aktiv.

Igår åkte jag tillsammans med min mamma och åt lunch i Kungens kurva på By:. Vi valde både köttbullar, mums! Efter lunchen tittade vi lite i affärer men ingen av oss hittade något. Eller snarare jag har lite köpstop på grejer till prinsen och även till mig själv, tänker att jag kan unna mig lite fina tröjor när han har kommit ut istället. Och min mamma provade en del, men inget som kändes bra.

Efter det tog vi sikte på BIg Baby, där jag hade en hel lista på grejer som skulle inhandlas.


Åkpåse High performance arctic gray från Bugaboo.

En multifunktionell åkpåse med två avtagbara överdrag, första överdraget är i polyester och det andra i dun. Så att åkpåsen ska fungera i olika väderlekar och årstider. Är det någon av er som har provade denna åkpåse? skriv gärna vad ni tycker om den.Blöjhink Sangenic. Denna typ av blöjhink använder vi på min arbetsplats (arbetar som förskollärare), så jag har haft cirka 3 års utvärdering tid av denna, och jag tycker att den funderar riktigt bra.

Och sist lite tvättlappar, lika bra att köpa upp sig på massor. Vi tänker prova lite olika material nu i början för att kunna bestämma vad vi tycker fungerar bäst.


Så det tror jag var allt för den här gången från besöket på Big Baby. I och med besöket igår så har vi nästan allt till prinsen, tror vi. Jag ska bara i veckan ge mig ut på jakt efter lite reflexer till vagnen, så att vi syns i vinter. Superviktigt! 


Nu ska jag försöka lura med Daniel på en sen lunch, min magen skriker efter mat. Helst något med potatis, hahah! 


Kram ​

Likes

Comments