idag är jag inte i skolan utan jag är hemma kände mig inte så himla bra i morse kändes nästan som om man började bli sjuk vilket jag inte hoppas. sov hos min kille inatt och kollade film nästan hela kvällen igår. åkte hem tidigt i morse och gick och la mig vaknade drygt vid 11.00 har inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt. just nu sitter jag med en kopp te och ska snart börja plugga därefter blir det nog att städa rummet iallafall lite , och invänta min kille ska nog bara titta på film ikväll och ta det lugnt snart lov sista veckan och det ska bli skönt haft väldigt mycket prov och har bara ett prov kvar på denna veckan sen tar jag lov.

några planer inför lovet har inga inte än iallfall, än att bara ta det lugnt och njuta av lugnet kanske hitta på något roligt!

det kommer upp ett inlägg senare hoppas jag

ska försöka. ha det så bra så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

godmorgon alla idag är man i skolan och är skit trött suttit och pluggat nästan hela dagen igår.. och plugget smiter jag inte ifrån eftersom jag har prov denna tordag och fredag tråkigt nog. mina planer inför idag är plugga och bara ta de lugnt har värsta träningsvärken skit segt. men ett nytt inlägg kommer upp senare.. ni får ha det så bra så länge :)

Likes

Comments

Hej Alla Det var ganska längesen

jag har inte bloggat på ett väldigt bra tag eftersom att de var ju så många saker som kom emellan bland annat väldigt mycket stress han knappt hunnit med mig själv, ganska jobbigt.

det känns som om jag har nya planer för att börja blogga. och jag hoppas att detta går i vägen för denna gången.

under tiden jag inte har bloggat har jag bland annat gått klart grundskolan och är supernöjd eftersom att jag kom in på en bra linje (naturbruk) sen har jag inte gjort så mycket mer än att vara med familjen

jag hoppas att jag kommer kunna uppdatera fler inlägg här på bloggen så gått de går.

vi hörs,ha det bra så länge :)

Likes

Comments