Livet, Mitt liv

Ja, vad ska man börja med att säga. De har blivit 2018, har inte varit inne på denna portal på flera månader, jobbar lite för mycket och tänk att de snart har gått två månader av 2018, sjukt!! . De är väl ungefär min förklaring varför jag har försvunnit från jordens yta ett tag. Men är väl uppe för att hämta lite luft, så vi får se hur länge detta håller.

Sen vet jag verkligen inte hur jag ska försöka förklara vad som har hänt de senaste 2 månaderna. Men kan säga att de har hänt mycket. Och de är verkligen både på gott och ont. Men mn lilla tanke är att ni ska få en liten reecap, så att ni lite lättare kan förstå min liv.

Köpt och provat nya kläder / Firat nyår med bra människor / Dannsat nykter

Förilfälllet bott på gymmet och försökt bli fotspo / Varit på jobbet och tagit massa selfies

För första gången drukit blått vin / tagit min första alkohol klunk 2018 efter en månad / Och i samma veva slagit upp hela handen pga halt underlag och evigheter sedan jag var full.

Firat av underbara kollegor som har sagt hejdå till MOLO / Och på de drukit amazing drinkar.

De roligaste med människor är att man altid säger att man ska bli bättre på saker och ja vissa personer lyckas medans andra inte lyckas lika bra. Men ska komma in hit oftare och bara skriva för att jag tycker de är skönt. Typ när mitt liv inte går i 180.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hjärtisar, hoppas allting är bra med er. Med mig är de bra, förutom den tröttheten jag har haft i flera dagar. Har en känsla att jag behöver sova i flera dagar för att ta igen alla min energi som har har tappat denna vecka. Känns som om jag jobbar alla klockslag på dygnet, så kroppen tar stryk, hehe.

Under den senaste tiden så var Linnea hemma, ( hehe, i 3 dagar). Hon skulle bara hämta sina saker och sedan gå på en mässa i Nacka. Såklart han jag träffa henne på en öl och sedan på fredaem ått vi lunch tillsammans, super mysigt. Längtar bara tills jag får åka ner till henne och se hur hon bor och träffa hennes vänner. Men troligtvis kommer de att bli någong gång i slutet på November.

Annar har jag jobbat, varit med mamma och papap. Sett på Sverige i fotbolls VM, tagut några öl, beställt en super duper snygg jacka!! Älskar att jag inte fått den men är redan super kär i den redan.Ätit världens godaste frukost med Ellinor och bara snackat om allt på Nytorget 6 i Stockholm. De är helt sjukt hur mycket jag älskar mina kompisar som jag har runt om mig. De bygger verkligen upp mig och gör mig gladast i världen.

JUSTE, har bestämmt mig för att jag ska börja med en PT, fatta ni hur roligt och lärorikt de kan vara. Är verkligen super pepp, men vet också att de kommer bli super duper jobbigt. De kan jag verkligen inte säga emot. Men tror att jag behöver de för att få någon typ v motivation till att träna. För var på min fösrat pass igår och känner att de var en sak jag gillade och ska till och med tillbaka till honom på måndag klockan 09:00., exalterad, För att idag har jag knappt kunnat gå, så de betyder att jag har rört mig och övat muskler som jag inte brukar göra, hehe.

Drömmen är att jag är ledig i helgen. De var så länge sedan jag var ledig en hel gelg utan har jobbat lördag eller söndag. Men nu är jag ledig båda och ska bara njuta av de, har inte super mycket planer. Vill äta lunch med mamma på södang. Fast vill också hinna fota lite med tim ( om de är bra väder). De är också självklart att bilderna kommer upp här på bloggen

Och på lördag kväll blir de en fet utgång med de bästa människorna jag vet. Sedan söndag kommer väl bli en bakisa dag där jag bra hänger i sängen och ser på serier. Älskar hur bra jag har planerat min helg, hahah! I minsta detalj, Fast sånt gillar jag verkligen, för de är inte alltid de är kul med spontana grejer.

Likes

Comments

Hej hjärtisar!! hur är de med er? just nu är jag så uttråkad så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, verkligen. Har varit total dött på jobbet och är de nu också. Inget skämt, men jag tror att jag har vikt samma hög flera gånger om för att de ska se ut som om jag gör någonting. Men mamma och Elin har varit inne på jobbet så de har varit mysigt, har liksom fått lite sällskap.

Men ikväll kommer de bara bli en mysig hemmakväll med mamma. Känns som om jag behöver de, men också genom att jag öppnar imorgon. Sedan måste jag ta igen sömn från denna vecka som har varit lite för mycket på schemat för min smak. Fast troligvis kommer de bli några öl imorgon efter jobbet. Liksom varför inte? eller hur man säger. Man ska ju passa på när man ändå är ledig dagen efter, för man har ju gjort misstaget att gå ut när man börjar tidigt dagen efter.


Likes

Comments

1. Beskriv hösten hittills med tre ord!

utmanande, händelserik och fantastisk

2. Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Kan börja med att säga de bästa och de är att man har inte dirket några krav att vara utomhus. Lite mer gosiga kläder som man kan ha på sig och att ligga framför tv:en med en mysg serie och te, eller är de bara jag som tycker de? De mindre bra sakerna är att de blir mörk mycket mycket tidigare, men också att man vet att de kommer blie kallare och kallare för varje dag. Att folk omkring än blir mer och mer svåra att umgås med, genom kylan

3. Hur höstmyser du?

För att jag ska få energi på hösten så skriver jag vecko mål varje måndag för att ha något att sträva efter. Men sedan bakar jag, dricker massa varma drycker, gilla munchmallow och ser på ton med serier. Min nya favvo är Lucifer vad är eran?

4. Din favorit outfit i höst?

Inte lika mycet färg som på sommaren. Har på mig mycket svart och grått. Men såklart kommer de förekomma färg. Men mycket mysiga hoodies, polotröjor!! Men också mysiga koftor. Fast pälsjackor och ponchos är ju rätt så mysigt också, hihi.

5. Ett måste i höst?

Allt beror självklart på vad de handlar om. Om de handlar i klädväg, eller generelt mål osv. Men i klädvägen, en mysig polo och ett par dö läckra tjocka strumpbyxor. Men annars tycker jag att de bara är att njuta av den här fina månaderna innan snön kommer fallande.

6. Te VS varm choklad?

Nu kommer ni få hör en ganska sjuk sak och de är att jag inte gillar choklad. Tycker verkligen inte de är gott. Så för mig blir svaret te. Gillar verkligen alla typer av te och dricker flera koppar om dagen alla årstider.

7. Vilken är den höstligaste maträtten enligt dig?

De är en väldigt svår fråga. Men tror att de är olika typer av soppor, genom att man blir extra varm av det. Men tycker typ all varm mat är god!!!

8. Några inplanerade resor under hösten?

Egentligen inget speciellt. Men ska väl åka ner till både Danmark och Hellingborg. Hälsa på min syster och bästa kompis. Kommer verkligen bli super duper mysigt. Men annars skulle jag vilja ta en weekend till göteborg, Berlin, Amsterdam eller London. Men får se hur de blir med de.

9. Hur förbereder du dig för vintern?

Vet egentligen inte hur mycket man kan förbereda sig för den. Men köpa myiga kläder och en bra vinterjacka. Fast kan ju påpeka att jag inte är super taggad på att den ska komma till Sverige, hehe. Men har precis börjat kännas att de äe höst, så man får hoppas att de är ett tag kvar till vintern.

Likes

Comments

Hej på er! Denna helg har både va<rit bra och dålig, men så brukar oftast helger se ut. Men har blivit super förkyld och hostar verkligen hela tiden. De suger verkligen för att de var ett tag sedan jag var förkyld och kan påpeka att de verkligen inte är någonting som jag saknat. Men som tur har jag inte ont i halsen så får hoppas att jag bara blir friskare och friskare för varje dag. 

det ändå hektiska jag gjorde var på lördag för då drog jag på inflyttningsfest ute i dyvik. Min kompis Hanna har flyttat hemifrån och är väldigt glad för hennes skull. Hade kanske själv inte valt att flytta dit men om man har bil så är de är väldigt mysigt ställe. Stannade där en stund, men på hemvägen möte jag upp ett par bekanta och fastade med dem når timmar. Riktigt trevligt sällskap så kom hem 05:30 på söndagsmorgonen. De som var tur var att man var ju helt ledig för en gångs skull.  

Men nu är de måndag, tillbaka till jobb och kanske skola för vissa som läser detta. Nu kickar vi igång denna vecka och tänker så positivt som möjligt!!


Likes

Comments

DE var et ett tag sedan jag var klickade in här, men jag lever. Bara så ni vet, har bara jobbat stört mycket, försökt träna bort de onda i mitt knä och bara sovit de dagarna jag kan, typ. Haha, eller de var väl i stora drag vad som har hänt, kan visa med lite bilder så att ni kan få en bättre uppfattning om de. Sååå, nu kör vi!

Varit på två typer av bio, Ena i Mall Of Scandinavia med Elina på en skräckfilm // Andra bio besöket blev i Rålis parken där vi alla sa hej då till Linnea

Kört 110% på Publics "nyöppning". Första gången man tog några öl på 14 dagar, gick ju som de gick. Men Kul de kan jag verkligen säga att jag hade de!

Jag och mitt hår som jag böjde in på fint, var extremt stolt kan jag säga!! // Mitt pepp idag på jobbat innan öppning. Vad ska man mer säga än kör bara kör!!

Sätt min bror spela fotboll // Men också njutit och varit med min familj. Man får ju ta vara på alla stunder liksom

Likes

Comments

Min 22 års present. Kan ni fatta att den verkligen är min, helt stört. Jag har velat ha en sådan här väska i runt 3 år och nu kan jag änldigen kalla den min. DRÖM!!! Finns egentligen inge mer att säga liksom

Likes

Comments

Att tacka människor omkring dig är en av de viktigaste sakerna att göra dagligenn. Visa deras uppskattningoch visa hur mycket du älskar dem. De är därför jag ska göra de idag. Tacka personer som får kig att må bra och gör så du trivs med ditt liv!

Denna människa vet jag inte riktigt hur jag ska kunna tacka!! Linnea, min älskade vän som jag träffade när vi båda gick i gymnasiumet och vi båda valde att gå skoltidningen. Liksom varför inte?? Nu i effterhand är de verkligen de bästa jag har gjort och skulle verkligen kunna dö för henne!! Hur långt ifrån du än ör så kommer du alltid vara den bästa!!

Matilda, hur ska jag kunna tacka dig för våran vänskap. Att vi möttes på en ö på andra sidan och fortfrande har superbra kontakt. Tack, för att du tyckte att mitt skratt va helt galet och gulligt på samma gång. Fast vi inte träffas så ofta, så världesätter jag våran vänskap väldigt högt!!!

Sara och Emil mina små lyckopiller. Tror ni är de människorna jag kan berätta allt för och att ni bara garvar å mina problem. Emil, från att gå i samma pararellklass i gymnasiet, till att vara jobbarkollegor och nu kompisar som umgås på friditen tack!! Att du alltid har varit den du är och inte låta någon annan bestämma över något! Sara, du jag och alkohol kanske inte världens bästa kombo. Men på någotsätt blir de alltid kul. Fast vi har varit ifrån varandra flera år vet jag alltid att jag kan ringa dig när som på dynet!!

Sisst men absolut inte minst vill jag tacka min familj och släkt för de ni gör för mig. Att ni alltid har trott på mig fast jag inte har gjort de själv. Ni har hjälpt mig när jag har mått som dåligast eller haft mest probelm. Skulle ej kunna leva en dag utan er och eran possitivitet!!


Såklart är dessa inte alla som jag vill tacka. Skulle bli en för lång lista och ingen skulle orka fortsätta läsa!! Men jag lovar om du som läser detta vet om du är en av alla jag vill tacka så vet du de!

Likes

Comments