Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat alls denna vecka:(
Har varit sjuk och har inte tänkt på att blogga när jag har legat här hälft död, men i alla fall,min kompis Tindra kom i tisdags och sov till torsdagen, mådde inte så bra dem dagarna hon var här, vilket var väldigt tråkigt eftersom att vi inte bor i samma stad:( Men när hon åkte hem bröt det nog ut, jag mår inte prima riktigt än men det är skola imorgon så ska försöka bli frisk tills det. Jag har haft Rasmus (min kille) här i fredags och vi bara mös eftersom att jag var sjuk. Idag ska jag bara ligga här i sängen och kolla youtube och försöka bli frisk tills imorgon. Hoppas hoppas verkligen att jag mår prima då! Ha en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har jag varit med min kompis Lova, vi har tagit bilder till hennes blogg och min blogg, dessa 3 bilder är några av dem vi tog. Efter det gjorde vi ansiktsmask och la oss och kollade på film, det är det vi gör nu:)
Hon ska sova här och det kommer bli mys.
Kram på er

Likes

Comments

Hej alla! Detta är mitt första inlägg på denna bloggen. Bloggade här för ungefär 1 år sedan. Men slutade för att jag inte hade tid + att jag inte gjorde något på fritiden då. Tänkte då börja igen för att se om jag brinner för det nu :) Idag är jag hos min kille Rasmus. Vi ska nog bara mysa och typ kolla på film:) Jag hoppas att ni kommer gilla min nya blogg,hihi ;) puss och kram!

Likes

Comments