Idag är det en speciell & tråkig dag för mig. Det är 6 år sedan min farfar förlorade kampen mot cancern och tog sitt sista andetag här hos oss och flög upp till de andra änglarna som har lämnat oss. Det ända jag verkligen vill är att få träffa honom en gång till i mitt liv, en sista gång. Jag skulle nog kunna göra allt för att få göra det, men tyvärr går det inte. Att få höra hans röst igen, att få höra honom prata och skratta igen, att verkligen få säga ett riktigt hejdå till honom för det hann jag aldrig riktigt med. Det ångrar jag enormt mycket idag att jag aldrig fick chansen att göra och på mitt sätt. Han var verkligen min extra pappa på alla sätt&vis. Jag hann aldrig riktigt honom dig och jag skulle aldrig kunna tacka honom nog för allt han har gjort för mig. Jag var hos honom och farmor under den mestadels av min barndom och en tid var jag hos dom mer än vad jag var hemma egentligen. Detta var verkligen en underbar tid. Jag vill spola tillbaka tiden och uppleva det jag har fått uppleva en gång till. TACK för allting, för att jag fick ha dig som min farfar och även min extra pappa under en period och allt du gjort. Det fattas några pusselbitar i mig & en pusselbit är du. Jag älskar dig och jag saknar dig oerhört mycket älskade farfar ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej mina finisar! Jag brukar skaffa mig nyårslöften, men sedan är jag en såndär typ som aldrig kan hålla mina nyårslöften för förr eller senare går det åt helvete ändå, ellerhur? Så egentligen är det kanske ganska meningslöst, men jag ska iallafall försöka. Första och största nyårslöftet är iallafall att vara mer nyttig av mig allmänt liksom. Undvika sötsaker liksom. Jag verkligen ÄLSKAR smoothies, så det kommer bli mycket att dricka av, haha. Men vad gör det? Det är lätt & enkelt att göra i ordning. Sedan gillar jag även frukt och de kanske känns lite tråkigt att bara äta ett äpple (eller vad de nu är) rätt av, då kan man göra en fruktsallad av massa andra frukter och blanda. Jag gillar även grönsaker och där kan man göra samma sätt på, sedan kan äta det till en köttbit t.ex. Andra nyårslöftet är att jag ska börja träna (gymma), samt vara ute och gå, egentligen hur underbart är inte det? sedan får vi se hur det går, men jag tror faktiskt träningen är största frågetecknet där. Men som sagt, vi får se hur detta går.

Likes

Comments

Hej finisar! Idag är det nyårsafton, vilket innebär att detta är sista dagen för 2016, men också sista inlägget för i år. I allmänhet har 2016 varit ett ganska bra år kan jag tycka, förutom några saker. Jag har hunnit bli 18 år, vart på krogen, levt livet och massa annat skoj. Det tråkiga och förjävliga är först och främst är att jag har förlorat en släkting som tyvärr tog sitt liv, samt varit på begravning. Sedan kanske jag inte har mått så jättebra i psyket sista månaden, men jag hoppas allt blir bättre 2017. Livet går alltid upp&ner hela tiden och det får man leva med. Livet kan inte alltid vara perfekt - men med motgångar i livet blir man starkare. Är det seriöst bara jag som tycker att 2016 gick hur fort som helst?! Jag hoppas att ni kommer vilja följa med mig och min blogg 2017 också, jag hoppas alla får en riktigt bra nyårsafton, ett bra slut, samt en bra början. Hejdå 2016!

Likes

Comments

Hej alla fina människor!

Just nu är det såhär att jag är tillbaka i blogglivet och tänkte även passa på att blogga på en helt ny bloggadress. Jag är alltså en tjej som heter Sanna Almberg, som kommer från en liten by utanför Linköping och är 18 år gammal. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och mina djur - jag har även en storasyster, dock bor hon inte hemma längre då hon är 16 år äldre än mig. Finns för- och nackdelar med det, men för mig spelar det ingen roll. Jag är även moster åt en liten tjej som heter Azalee en 4-åring, som blir 5 år i sommar. Alltså, jisses?! Tiden bara rinner iväg. Det känns ärligt talet att jag blev moster för bara ett litet tag sen, dock hoppas jag på att bli moster snart igen, hehe. Men denna tjej förändrade ganska mycket för mig vid den tiden. Jag är en tjej som är väldigt snäll och ibland kanske jag är FÖR snäll, trevlig, omtänksam, väldigt smart, mogen för min ålder, ganska blyg och vill andra bara väl oavsett, vilket har satt sina spår i mig. Jag går i 2:an på gymnasiet, är lärling och läser vård & omsorg i en väldigt liten skola i Linköping. (Varför jag inte går i 3:an som jag egentligen skulle beror på att jag blev ensam 98:a på dagiset jag gick på, allt beror på det och ingenting annat).Det bästa jag vet är att vara med mina vänner, familj, gå på konserter, festa och bara ha allmänt roligt. Nog om detta nu.

Vissa av er vet säkert att jag har bloggat fram och tillbaka väldigt mycket, dock har inte alla mina bloggar varit så särskilt seriösa förutom den jag hade sist av alla, men jag la av för jag tappade intresse och jag orkade bara inte. Just nu är det ganska "ute" att blogga, då Youtube har blivit mer och mer populärt, men jag ger detta en chans till och ser om det funkar. Jag har ett intresse för att skriva och inspirera andra och detta är ett sätt för mig att göra det på, så välkommen till mig blogg! Här kommer ni få läsa om allt möjligt mellan himmel och jord - Mitt liv, tankar, åskiter, frågestunder och lite annat smått&gott. Självklart beror det vad ni vill läsa om också! Mitt mål med denna blogg är att jag ska kunna vara ärlig och kunna skriva om vad jag vill utan att folk ska tycka det är konstigt eller något liknande. Detta är min öppna och offentliga dagbok, dock kommer jag inte skriva om exakt allting som händer i mitt liv då jag har ett privatliv, men en hel del iallafall. Jag tänkte starta upp detta inlägg med några sanningar om mig själv som förhoppningsvis kommer göra att ni vet lite mer om mig.

♡ Jag älskar och brinner för att hjälpa andra, oavsett vad det egentligen handlar om. Detta är en anledning varför jag valde och gå vård & omsorg i gymnasiet. Med allt jag har gått igenom som ingen annan människa egentligen ska eller får gå igenom så har jag blivit en väldigt stark människa i psyket och även ärvt det av min mamma. Det är också lite därför jag ville starta en blogg igen för att skriva peppade och inspirerande inlägg som kanske folk kan relatera till.

♡ Kränkningar, mobbning, sexuella trakasserier, misshandel, våldtäkter och annat skit är av de sakerna jag bokstavligen HATAR på denna jord. Psykisk ohälsa har blivit vanligare och vanligare, hos unga som äldre och det är så jävla synd att det ska vara såhär. Detta sätter sina spår och ärr i sig hela ens liv, vem har rätten att göra någon av dehär sakerna mot en människa? Hur kan man göra något av detta mot en oskyldig människa? Vem är värd att må så psykiskt dåligt? Ingen. Jag tycker bara detta är så jävla sjukt, tråkigt och förjävligt. Jag finner inte några ord.

♡ Sedan jag var 4 år har jag haft husdjur i hemmet hela tiden (förutom kanske 2 år). Djur är något jag behöver i min närhet och något jag mår väldigt bra med. Jag har en hund som heter Tusse som är 5 år, har tre katter vid namn Aioli som är 4 år ish och två killkattungar som heter Kiwi och Pyret som är 6 månader. Sedan har jag även två kaniner som heter Happy och Teddy (skaffade den första säkert när jag gick i 2:an eller 3:an och den andra ett tag efteråt).

♡ Jag älskar att lyssna på musik, finns det egentligen något bättre? Det absolut bästa är när man är på konsert och verkligen får hoppa, dansa, skrika halsen av sig, sjunga och gråta av ren lycka. Mina största idoler är One Direction, men jag gillar även 5 Second of Summer, Justin Bieber är även en favorit. Jag har en ganska blandad musiksmak också, för jag gillar sån musik som är populärt just nu, festmusik och såntdär.

♡ Den årstid jag gillar bäst är helt klart sommaren, ett långt och härligt sommarlov, kan något egentligen bli bättre än det? Nej, jag tror inte det. Såfort man går ut och är i solen blir man solbränd, solblekt hår, det är varmt så man håller på att dö (ibland), bad, moppeåk, åka till nöjesparker (Liseberg exempel) och massa annat roligt. Äta ute på trädgården, äta grillat kött, sena sommarkvällar och massa annat. Det är DÅ man verkligen lever the life.

♡ Jag är en hockeytjej och det kanske inte alla tror eller vet om mig, men det är en sak jag har varit hela mitt liv, då min pappa har varit en hockeynörd i min uppväxt. Jag hejar inte på LHC vilket jag tror många trodde eller fick upp det i huvudet med tanke på att jag bor utanför Linköping, men nej. Jag hejar på Brynäs och det har jag gjort hela mitt liv, det är Brynäs nu, då och föralltid. Det finns bara ett lag och det är Brynäs.

Likes

Comments