mode

Wow vad jag är kär i vintage, det har jag på senare tid märkt. Jag och Kevin tog mitt på dagen idag bussen ner på stan för att besöka Gaotu Art & Vintage, egentligen med förväntningar som inte var speciellt höga (mest för att jag inte ville bli besviken hehe) men WOW det var så jävla fett. Trots att man själv inte skulle köpa och ha på sig allt vad butiken har att erbjuda så är det konst, kläderna där är konst. Det fanns allt från skor till coola vintage-tshirts till massor av kappor och tavlor. Passande nog fick jag även möjligheten modella för dem lite grand framöver. Känns skumt eftersom jag inte är en linslus för fem öre, men jag känner att man får breda ut sina vingar lite - det blir nog kul.

Jag har på senaste tiden blivit så less på att hela tiden se ut exakt som alla andra. Jag är trött på att känna mig som ett plankton i ett stort stim, jag vill ju vara jag. Det är därför den här butiken passar mig som handen i handsken, den är inte som alla andra och erbjuder inte samma sortiment som just alla andra. Jag fick faktiskt med mig en jacka hem, asball är den. En rosa kappliknande thingy som är så galet snygg tillsammans med en tjockare tröja och ett par klackar - mums. Slänger in lite bilder på den.

Vi träffade också på Minja och Simon inne på Gaotu. Supertrevligt att få träffa och prata med dem, och grattis ännu en gång Minjo <3 Nu ska jag stoppa i mig lite middag för att ikväll dra iväg på fotbollsträning, tjoho! Ha det bäst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vardag

Jag har vart i skolan sedan klockan 9.45, jag ska vara här till 21.00. Eeeh, är det ok att göra så utan att ge oss kompledigt? Jag ska alltså vara här i 11 timmar, UTAN att kanske få sluta lite tidigare på fredag eller något annat skojsigt som jag tycker att man kan få tillgång till när det är sådana extrasaker (som för övrigt inte ens är kul) :-(

Idag är en seg dag, en jätteseg dag. I slutet av den ordinarie skoldagen har jag spanska och spanska är aldrig kul, perdon Alicia mi maestra de espanol. Frasen är överatt på google translate vilket också visar mina perfekta kunskaper i spanska. Blääää jag vill hem. Bara 8,5 timmar kvar :-) Jag tror jag behöver lite mat i magen. 12.30 = mat, så jag ska gå och äta nu. Finally ❤️

Likes

Comments

vardag

ÄNTLIGEN börjar jag få roliga saker att skriva om. Jag har suktat efter att få skriva om de roliga händelserna som händer titt som tätt men jag har haft väldans problem med hur man kopplar Facebook till bloggen och allt vad det nu var haha.

Jag hade aldrig trott att vanliga skolveckor skulle kunna ge minst en rolig händelse, men gymnasiet har faktiskt extremt mycket att erbjuda. Jag har inte skrivit det tror jag men jag har ju börjat gymnasiet nu (för en och en halv månad sedan yey). Jag stortrivs, bra klass som inte är allt för stökig vilket gör mig rätt så effektiv, vilket är något jag aldrig varit med om förut hehe. Det känns så mycket mer seriöst och det gör mig mer motiverad. Jag gillar när vi får ta eget ansvar; lilla jag får känna mig lite mer vuxen.

Dock är skolarbetet nog det tråkigaste dessa tre år kommer att ge mig, så nu vill jag ta upp det roligaste! För lite mer än en månad sedan hade jag och 8 andra tjejer inval till gymnasieföreningen Circulo Allegre och wooooow vad glad jag är att jag gick med. Förutom asroliga helger med temafester, bruncher eller annat mys har jag fått lära känna över 20 fina vänner; shoutout to you mina trogna kompanjoner.❤️ Några av bilderna ovan är från olika tillställningar med CA som t.ex. invalsfest, pyjamasparty och föreningsfotbollen. Much love!

Jag har även hämtat ut mina glasögon hehe, är så ovan. Jag har dom dock endast när jag ska läsa; antingen i böcker, på papper eller på dator. Så det är mest min klass och Kevin som ser mig plugga som kommer se mig i dem.

Vad är det mer... utöver det jag nyss nämnde är jag väl med Kevin, en del (typ hela tiden). Meeeen om ni känner mig är väl det ingen nyhet. xD

Jag tror att det var en ganska okej sammanfattning, inget detaljerat men i stora drag. Ha en bra kväll, mys på och fokusera på att det ändå ganska snart är fredag.

Likes

Comments

vardag

Nästa torsdag, alltså om snart exakt en vecka ska jag helt plötsligt börja ett nytt litet kapitel av mitt liv. Jag ska nämligen börja mitt första av tre år på gymnasiet, vilket känns förvånansvärt bra faktiskt. Jag trodde att när det väl skulle börja närma sig så skulle jag inte alls känna mig taggad och att jag bara skulle vilja ha sommarlov i 10 veckor till, men jag ser faktiskt fram emot det. Om jag kommer att få äta upp det efter endast två veckor är jag rätt säker på då pluggande inte är min favoritaktivitet, men jag är riktigt glad att jag går in med en väldigt positiv inställning till det hela.

Jag ser så galet mycket fram emot allt som gymnasiet har att erbjuda förutom just det här eviga plugget. Att få massor av nya vänner och därmed riktigt roliga upplevelser, en helt ny klass och även att fått möjligheten att rikta in sig på det man själv tycker är intressant tror jag kommer att vara det som gör gymnasiet 100 gånger roligare än grundskolan.

Vilken linje ska jag då gå? Jo, jag har valt att gå Ekonomiprogrammet på Wargentin.

Jag har vuxit upp med föräldrar som den ena på sidan av sitt vanliga jobb drivit ett eget företag baserat på produkter han själv tagit fram och den andre som jobbat som redovisningskonsult (rätta mig om jag har fel mamma) så länge jag kan minnas. Jag har t.ex följt med min pappa ner på en mässa i Malmö där han marknadsförde sin produkt och jag antar att det är bl.a därifrån jag har fått mitt intresse för marknadsföring och annat jag kan ha nytta av på linjen jag valde. Eftersom att jag är väldigt intresserad av kläder är mitt drömjobb för tillfället att starta upp ett eget klädföretag från grunden för att sedan förhoppningsvis se det växa.

Back to reality, jag drömmer mig bort lite för mycket nu känner jag. Ska sluta fokusera på framtida kapitel i mitt liv och försöka fokusera på det som faktiskt börjar om en vecka. Puss på er!


Likes

Comments

vardag

Igår gjorde jag en väldigt märklig upptäckt faktiskt. Jag var inne och kikade på alla bilderna från yran-lördagen, och hittade på sista bilden ett ansikte som såg väldigt bekant ut. Detta ansikte såg alltså exakt ut som mitt på just den bilden, vilket är jättekonstigt då jag inte var där.

Jag låg under båda yran-kvällarna hemma hos Kevin och satte inte min fot på området. Och tro mig, jag har gjort mitt bästa för att kolla igenom så att det inte är en gammal bild, men det kan såklart vara jag som klantat mig haha. På bilderna innan finns dock Miriam Bryant som uppträdde under lördagen i år. Jag tycker att det här är så roligt och så förbannat skumt.

Nu efterlyser jag alltså min dubbelgångare!! Who the hell are you?? 😂

Likes

Comments