Hur vet man att personen man älskar älskar en på riktigt? Det är något jag verkligen tänker på varje dag. Det är klart jag vet att min pojkvän älskar mig och att jag inte är orolig att han inte älskar mig på riktigt utan bara säger det. Men jag tänker på alla där ute? Hur vet ni att eran pojkvän/flickvän älskar er på riktigt? Vissa kanske svarar "men det är klart han älskar mig på riktigt, annars skulle han väl inte vara tillsammans med mig" ja, jo det stämmer väl till en viss del men hur vet ni att din flickvän/pojkvän inte är tillsammans med dig vara för att han/hon tex känner sig ensam?, hon/han kanske är beroende av att ha någons närhet?, hon/han kanske bara är tillsammans med dig bara för att du är bra i sängen?. Det finns tusen olika anledning att bli utnyttjad på och sen när du väl kommer på att "shit hon/han älskar inte mig på riktigt" och så sitter du där med ett krossat hjärta. Så det jag egentligen vill komma fram till är att var försiktiga och hasta er inte fram genom att hitta den rätta. Du kanske hittar den rätta med personen du kanske tycker är din livskärlek kanske tycker tvärtom? Ingen dom vet förutom du själv! Tillbaka till hur jag vet att min kille älskar mig är för att vi
1. Har distansförhållande. Det tar över 2 timmar med tåg att åka till varandra.
2. Även fast vi har distansförhållande så är vi så otroligt ärliga mot varandra. Vi behöver inte kolla igenom varandras sociala medier så fort vi ses för att vi VET att ingen gör några dumheter det vill säga vara otrogna via internet.
3. Vi berättar om våra dagar ser ut för varandra varje kväll!
4. Vi berätta alltid för varandra hur mycket vi betyder för varandra.
5. Vi hinner sakna varandra så mycket så att det kryper i hela kroppen.
6. Vi pratar om varandra med våra vänner.
7. Vi visar varandra uppskattning, respekt och kärlek till varandra!
8. Vi har en sån otroligt bra tillit för varandra!
9. Vi förlovade oss EN månad efter vi blev tillsammans och vi båda har pratat om våran framtiden, planer, resor vi vill göra ihop.
10. Det finns så otroligt många saker som gör att vi vet att våran kärlek är äkta och att den inte bara är för stunden.

Han är min första kärlek och jag honoms. Jag älskar min fina Justin mest av allt i hela universum och om alla hade en lika bra pojkvän som honom så skulle alla vara lika lyckliga som mig!
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det fredag och på måndag så slutar lovet. Mitt lov har varit hur skönt som helst. I måndags så åkte jag ned tåget mot Högsby och sen vidare med buss till fågelfors för att spendera mitt lov med mannen i mitt liv. Under den här veckan så har vi inte gjort något annat än att umgås. Vi har kollar på film, varit ute i skogen med hunden och gått till affären, han har spelat och jag kollat på serier. Bra lov med mycket avslappning. 👌🏻

Likes

Comments