Måndag redan igen. Ikväll åker jag hem igen från J efter att ha varit här i 10 dagar tror jag. Men jag kommer tillbaka till honom nu i veckan igen.

Vaknade för kanske 40 min sedan av att jag hade så ont i magen. Så jag gick ner och dra vatten och rökte för tänker att det inte är någon idé att somna om nu. Några timmar sömn fick jag iaf
😊

Pappa kommer hem från Thailand idag också och hoppas han köpt med något fint till mig haha
😅

Måste bara säga att få sova bredvid sin kärlek är det bästa som finns!
😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sent inlägg och det känns som att jag bara skriver av mig i bloggen men det måste jag få göra för jag är inte särskilt bra på att prata och därför är det lättare att skriva av sig.

När mormor gick bort så blev jag helt tom. Jag kan inte sova på nätterna längre för att jag gråter av saknad. Allt jag önskar är att kunna få säga hejdå på riktigt. Kunna krama om henne och säga att jag älskar henne.
Jag och Justin satt uppe och pratade om henne igår och han fick mig att inse att hon har det bra nu. Hon lever ett annat liv uppe i himlen. Hon kollar ner på alla oss och hon vill inte se oss ha ont o gråta. Men jag saknar henne. Och det gör så jävla ont. Förlåt för ordvalet. Men jävlar vad ont det gör i mitt hjärta och i min själ av att veta att hon är död. Hon finns inte på jorden längre. Hon är bland änglarna och det gör ont.

Allt gör ont nu. Det gör ont att veta att mamma inte finns i mitt liv längre för att hon alltid ska svika mig och såra mig. Det gör ont.

Det gör ont att inte kunna leva ihop med mina småsyskon för att jag inte bor hemma.

Det för ont att inte bo ihop med mitt livs kärlek. Jag är så kär. Så himla förälskad i min prins. Jag skulle aldrig klarat mig om Justin inte fanns i mitt liv. Jag skulle gått under. Han är min livskamrat.
Jag tänker och på att så många vänner som sårar mig gång på gång pgd av droger. Hur kan en drog vara viktigare än mig? Hur svårt ska det vara att kunna hålla ett löfte och inte ta någon drog igen?

Jag är i en period jag inte klarar av någonting utan att börja gråta. Jag är blödig just nu o minsta lilla grej får mig att börja gråta.

Jag är så trött på att inte kunna sova. Jag vill sova men det går inte! Jag är så trött på att aldrig vara hungrig! Jag är så trött på att jag stänger in mig själv. Jag är trött på att jag är så blödig.

Jag är så trött på att folk klagar på att jag är för smal för min längd, att jag är för underviktig. Det sårar mig precis lika mycket som att säga att någon är överviktig eller tjock men det tänker inte dom på. Alla kroppar fungerar olika och man duger precis lika mycket hur man än ser ut. Men en del verkar inte förstå det.

Jag är trött på att FOLK klagar. Klagar på att jag hoppade av skolan. Alltså ursäkta? Är det ert liv eller mitt?! Det är ju inte så att min framtid förstörs för att jag gick av skolan. Jag kan börja när jag vill igen. Skolan försvinner inte bara för att jag gick av. Jag kan fortfarande börja igen. Men en del verkar inte förstå det och det är jobbigt.


Jag vill att folk ska tänka på vad dom säger och vad dom gör innan dom gör något.

Nu känns det som att 4 kilo rasade ner från mina axlar vilket är skönt!
Ibland får man skriva av sig.

Vi hörs igen. Någon gång.

Likes

Comments

Jag kan väl säga att den här fredagen är väldigt sorglig men ändå bra. Imorse vid halv 11 så tog jag tåget mot min prins för att spendera helgen med honom vilket är det underbaraste som finns. Vid tjugo i 1 så hämtade Justins mamma mig på station i Högsby och i bilen påväg som så får jag ett samtal från mamma vilket inte var det roligaste. Min mormor Sonja gick bort i torsdags kväll. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Först blev jag bara chockad och förstod ingenting. Jag pratade klart med mamma och sen la jag på. Då kom tårarna och jag ville inte gråta. Jag ville inte att Justins mamma och hans syster skulle se mig gråta efter 15 min dom träffat mig för första gången. Justin kramade om mig i baksätet i bilen och jag grät ut tyst i hans famn. Sen torkade jag tårarna och försökte hålla allting inom mig tills vi kom upp på Justins rum och det brast. Det gör så ont i mig att veta att en sån nära familjemedlem gått bort och man hann inte ens säga hejdå. Nu tar Gud för många änglar här på jorden upp till sig som är nära till mig. Min älskade farfar förra året den 3 november och nu mormor Sonja. Det är inte rättvist. Dom skulle ju fått vara kvar flera år till! ❤️

Likes

Comments

Vissa kommer tycka och säga till mig att det här är det sämsta valet jag någonsin kommer göra i mitt liv men då får ni tycka det. På fredag har jag möte med syv och skriver på papper om att hoppa av skolan. Ja ni läste rätt. Jag hoppar av skolan på fredag och på måndag kommer jag in i arbetslivet och börjar praktiserar på stadshotellet i skänninge. Ska reda dit på möte imorgon klockan 4. Nervöst men jag tycker det är det bästa vad situationen för jag orkar inte med skolan nu och det är okej. Jag tycker det är okej, jag tänker inte skämmas av att jag inte är tillräckligt stark för att stå ut pressen. Jag är stolt för att jag vågar ta det här stora steget. Min bästavän antoni stöttar mig och världens bästa pojkvän stöttar mig i det här och på fredag åker jag till min andra halva igen för att koppla av med honom och hans familj och det är jag tacksam över att Justins mamma ber mig komma för att jag mår inte bra här och låter mig komma för att koppla av. Jag har så många fina människor runt omkring mig och jag är så tacksam. Så otroligt tacksam❤️

Likes

Comments

Jag känner mig så himla stressad hela tiden. Jag orkar inte med någonting. Skiter i allt känns det som fast egentligen inte. Gå i skolan är ett måste men jag har verkligen ingen motivation längre. Det jag gör om dagarna är att gå i skolan och sen när jag kommer hem så ligger jag i sängen och inte gör någonting. Inte alns hälsosamt men jag ORKAR inte göra någonting. Jag är så trött på den här staden och jag vill bara åka iväg och koppla av. Vara i min pojkväns famn och bara njuta av hans kärlek, trygghet och värme. Hösten gör en deprimerad och det suger. Det suger så otroligt mycket att hösten får en person att inte palla med någonting. Men vi människor har inget annat val än att försöka och kriga för att orka skolan, jobb och hushåll dag in och dag ut.

Likes

Comments

Hur vet man att personen man älskar älskar en på riktigt? Det är något jag verkligen tänker på varje dag. Det är klart jag vet att min pojkvän älskar mig och att jag inte är orolig att han inte älskar mig på riktigt utan bara säger det. Men jag tänker på alla där ute? Hur vet ni att eran pojkvän/flickvän älskar er på riktigt? Vissa kanske svarar "men det är klart han älskar mig på riktigt, annars skulle han väl inte vara tillsammans med mig" ja, jo det stämmer väl till en viss del men hur vet ni att din flickvän/pojkvän inte är tillsammans med dig vara för att han/hon tex känner sig ensam?, hon/han kanske är beroende av att ha någons närhet?, hon/han kanske bara är tillsammans med dig bara för att du är bra i sängen?. Det finns tusen olika anledning att bli utnyttjad på och sen när du väl kommer på att "shit hon/han älskar inte mig på riktigt" och så sitter du där med ett krossat hjärta. Så det jag egentligen vill komma fram till är att var försiktiga och hasta er inte fram genom att hitta den rätta. Du kanske hittar den rätta med personen du kanske tycker är din livskärlek kanske tycker tvärtom? Ingen dom vet förutom du själv! Tillbaka till hur jag vet att min kille älskar mig är för att vi
1. Har distansförhållande. Det tar över 2 timmar med tåg att åka till varandra.
2. Även fast vi har distansförhållande så är vi så otroligt ärliga mot varandra. Vi behöver inte kolla igenom varandras sociala medier så fort vi ses för att vi VET att ingen gör några dumheter det vill säga vara otrogna via internet.
3. Vi berättar om våra dagar ser ut för varandra varje kväll!
4. Vi berätta alltid för varandra hur mycket vi betyder för varandra.
5. Vi hinner sakna varandra så mycket så att det kryper i hela kroppen.
6. Vi pratar om varandra med våra vänner.
7. Vi visar varandra uppskattning, respekt och kärlek till varandra!
8. Vi har en sån otroligt bra tillit för varandra!
9. Vi förlovade oss EN månad efter vi blev tillsammans och vi båda har pratat om våran framtiden, planer, resor vi vill göra ihop.
10. Det finns så otroligt många saker som gör att vi vet att våran kärlek är äkta och att den inte bara är för stunden.

Han är min första kärlek och jag honoms. Jag älskar min fina Justin mest av allt i hela universum och om alla hade en lika bra pojkvän som honom så skulle alla vara lika lyckliga som mig!
❤️

Likes

Comments

Idag är det fredag och på måndag så slutar lovet. Mitt lov har varit hur skönt som helst. I måndags så åkte jag ned tåget mot Högsby och sen vidare med buss till fågelfors för att spendera mitt lov med mannen i mitt liv. Under den här veckan så har vi inte gjort något annat än att umgås. Vi har kollar på film, varit ute i skogen med hunden och gått till affären, han har spelat och jag kollat på serier. Bra lov med mycket avslappning. 👌🏻

Likes

Comments