Yosemite! Freezing cold but extremely beautiful national park.

Sequoia National Park. Worlds tallest three - General Sherman!
Och Ja - det snöade faktisk uppe i bergen i Sequoia.

XOXO Sanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag delar upp bilderna från San Francisco lite så blir de inte en stor klump haha. Dessa bilder är frän söndag morgon då vi köpte med oss frukost och gick mot Union Square där vi satt och åt samt kollade runt och knäppte lite bilder innan vi gick vidare ner mot hamnen.

​Gick upp och ner för backarna och såg flera Cable Cars swisha förbi i en himla fart ned för backarna och sakta uppför haha, så jäkla söta. Vi gick även igenom China Town som tydligen är den största Kinesiska stadsdelen utanför själva China, den var verkligen gigantisk och det kryllade med människor.  

XOXO Sanna 

Likes

Comments

På väg mot San Francisco så bestämde vi oss för att köra förbi Santa Cruz. När vi väl kom dit så insåg vi att det var springbreak och huuuur mycket människor som helst, vi fick köra tre varv innan vi tillslut hittade en parkering. Vi hade egentligen tänkt att bara stanna en stund och sedan äta middag inne i SF senare på kvällen men det var så himla fint så vi stannade där ett par timmar istället. Gick runt på den fina boardwalken där det var typ tivoli/nöjesfält och även en otroligt fin strand. Vu köpte även lite mat och satte oss i sanden och åt innan i körde vidare, Supermysigt!

XOXO Sanna

  • 494 Readers

Likes

Comments

Då var vi på väg mot San Francisco!

Efter lite krångel med bilhyrningen igår så kom vi ändå iväg imorse i hyfsad tid, vilket var skönt. Vi körde från början den berömda Highway 101 och nu har vi precis svängt av och kör Highway 1 mot Santa Cruz. Ska bli väldigt kul för det ser så himla fint ut på bilder!

Tidigare stannade vi vid en Nationalpark som heter Pinnackle och åt lunch, hade gjort bananpannkakor och köpt färska jordgubbar och hallon <33 det var så himla vackert och fridfullt där!

Nu är vi snart framme i Santa Cruz och senare kör vi vidare mot San Francisco där vi ska stanna tills på måndag 😃 glad påsk förresten!

XOXO Sanna

Likes

Comments

Sitter just nu och pausar lite i hiken här uppe i skogen. Väldigt skönt att vila lite, jag och Sofia var inte riktgt redo för hike imorse haha, men men vi överlever!
Ville bara ge en liten live- update här eftersom jag inte är så aktiv annars haha. Hoppas alla haft en bra dag där hemma!

XOXO Sanna

Likes

Comments

Började lördagen med att blåsa upp ballonger och steka pannkakor till födelsedagsbarnet Felicia som fyllde 20. Sedan väckte vi henne med lite sång och pannkaksfrukost 😃

Efter det åkte vi till Cloud 10 i Goleta vilket är ett aktivitetscenter typ (mest för bar egentligen, märkte vi haha) där de fanns massa olika trampoliner som man kunde hopp på och spela dutchball och basket osv. Vi var där i en timma ungefär och det var superkul, var som små barn på nytt haha. Hoppade och lekte och gjorde volter osv 😅

När vi kom hem dog vi en stund sen började vi förbereda till kvällen. Felicia och Emily gick och tände grillen (GRILLEN- så jävla gott!!) och jag och Sofia och Lovisa satte igång med oreokaka (som för övrigt blev GUDOMLIG!! Kommer bli standard from now).

Ni hör ju vilken pangkväll som va på gång 😉

Dessutom fixade vi yellyshots och turkisk peppar shot!!

Så jävla gott!! 😍

Kvällen avslutades som vanligt på Beach och nedvänt på Brezza haha. Var väldigt trött så gick hem runt halv 4, en kul kväll iaf! 👌🏻

XOXO Sanna

Likes

Comments