Nyårslöften eller andra planer?

Hoppas att alla har haft en trevlig nyårsafton och ser fram emot det nya året.

Min nyårsafton var ganska slapp. Hela familjen gick runt i pyjamas typ hela dagen och nyårsmiddagen åts ganska sent. Så skönt att bara ta det lugnt och inte ha några tider att passa eller annat.

Ingen nyår utan grevinnan och betjänten eller? Jag brukar försöka se den, när jag kommer ihåg. Nu kom jag på det en kvart innan iaf.

Inga nyårslöften blev det heller men det var ganska länge sen jag gav såna. Jag har lärt mig att jag ändå aldrig kan hålla dom. Eller det är nog mer så att jag inte vill hålla dom. Ofta består ju nyårslöften i något plågsamt som att gå ner i vikt, sluta äta godis, börja träna som en galning osv. Hur tråkigt blir inte livet av att ha massa förbud eller strikta regler att följa? Så vill jag inte ha mitt liv. Men jag kan ändå tycka att nyår är en bra tid för nystart, om man nu vill. Alla gör ju på sitt sätt.

När jag slutade med nyårslöften så började jag sätta nyårsmål, men efter som mitt liv varit galet rörigt med utmattning och massa annat dålig så ha det varit svårt för mig att uppnå utsatta mål. Så mycket i liv som kommer i mellan hela tiden och när jag inte lyckas nå det enklaste målen ens så har har jag känt mig så fruktansvärt misslyckad så jag vill inte sätta mål längre heller.

Så istället försöker jag mig på nån sorts nyårsplanering. Det är ju nästan lite som löften och mål men att det ska inte finnas några krav på något utan mer fokusera på vad jag vill ha ut av året. Saker som jag vill göra eller uppleva om livet tillåter. Det ska kännas kul men inte få min värld att rasa ihop om det inte händer. Kanske kommer jag berätta om en del av mina planer senare, jag har fortfarande inte funderat klart på allt. Men en plan är iaf att jag ska blogga mer.

Har ni några planer, löften eller mål?

Gillar

Kommentarer

Elavie
Elavie,
Mitt mål är att se över min hälsa igen, för att må bättre helt enkelt. nouw.com/elavie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229