Ja efter så där ett halvår och inte bloggat så gör jag nu ett nytt försök.

 

Har hänt väldigt mycket sen dess.. Hunnit vara utomlands i 1  månad i Kroatien i sommar dit måste jag igen! Så vackert!

Köpt en liten pitbull valp som idag är ca 16 veckor en riktigt liten ganster som heter Diva. Växer enormt mycket och nyss kommit in i trotsåldern. Men jag vet att jag kommer ha en riktigt fin hund när hon blivit stor.

Var väl singel ca 2 år från och till, tills jag hittade min  underbara kille som verkligen får mig att le och göra mig lycklig.Letar nu lägenhet så vi kan flytta ihop tsm och börja ett nytt liv :)

Flyttat ut från min lägenhet så just nu bor jag hos en tjej kompis, tills jag hittar nått eget vilket är väldigt svårt.

Ja har väl en månad kvar på "utsidan" sen kommer min dom, inte så jätte kul då inget att detta är mitt fel !

Så denna månad ska jag vara med mina vänner fira jul med mina underbara föräldrar och  leva livet på nyår! För vem vet när detta kommer hända igen.

Min underbara häst Ricardo har fått ett nytt hem hos en underbar tjej han kunde inte fått det bättre där är så glad att han äntligen kan få ridas och pysslas med någon som verkligen har tid för honom. Vilket jag inte hade alls.

 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tror jag börjar tappa greppet om kärlek?Vad är det???

 

Verkar inte finnas mkt kärlek i dagens samhälle, allt verkar handla om sex? Ja klart att sex har en stor betydelse i ett förhållande men det är fan inte allt? Känslor är dem nödvändiga? Nej börjar undra vad vi ska med dem till..... Blir bara katastrof om man blir kär.....

Likes

Comments

Ja bloggen har legat nere eftersom min data krascha fredagen den 13 så klart haha :(

ja den 13 fyllde jag år så var först i skolan sen stan hem dricka med vänner för att sedan dra ut, var typ väldigt full redan när vi drog ut..... men vi skulle till hipp? men kom inte in?? för lång kö + palla alla 18 åringar där..... så vi stack till breze kanske inte det bästa stället men vi hade fett kul ändå, som sagt drack mkt där med.... Så vi jag och min tjej kompis var väl hemma vid 6 på morgonen.....

 

ja sen hela veckan har bara blivit plugg och skola.... segt men nödvändigt.....

 

I fredes jag och min tjej kompisdrack lite vin hade en helt ok kväll......

 

Men igår var höjdpunkten blev turning torso med jacuzzi för att kolla Intermatchen längst upp i tornet soft soft :P Borde gör det oftare.....

 

Sitter i skolan utan lärare.... för hon e sjuk är sjukt sliten vill bara hem och vila en stund.... men vi slutar om 30 min så soft...

 

ja vad mer finns att säga, jo min häst är till salu för dem som undrar!  ska försöka sälja honom innan vecka 8....

Likes

Comments

Igår var det krstd för att fira min födelsedag med mina föräldrar, jag och nära vän drog dit. Käkade middag där för att sedan dra hem igen vid 15.00 Efter  det hem städa lite för att sedan dra till IKea med en tjej kompis som skulle shoppa.... blev inte rikigt så haha för hennes visa kort hade tagit strejk igår haha så blev inget :(

 

Idag skolan till kl 12 typ sen hem detta ska fixas eller har fixas inför imorgon:

* Färga håret (klart)

* Köpa smink, kläder osv tills imorgon (klart)

* Åka til Dk handla sprit hinner detta imorgon kl 12 hehe =)

* Städa

*Betala hyran

 

Ja imorgon blir det utgång, med alla mina vänner  tjejer och killar så nice. Så imorgon är det kaos ska shotta och dricka så de rycker haha 

 

 

Likes

Comments

Ja tisdag har bara segat i skolan idag dött som fn men men... Imorgon bär det av till krstd för att fira min födelsedag med familj så ingen skola =)

 Åhhh damm finns inget sexigare än detta!!! Bara älskar det haha

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Finns inte så mycket att skriva om idag så tänkte skriva lite om mitt "föredetta"  hästliv.

Jag har hållt på med hästar ända sen jag var liten, fick min första ponny när jag var 11 ungefär hade den dock inte så länge pga den blev dålig och dog. Fick därefter en ganster som var en C ponny- 134 cm som var helt vild.

Gick typ inte att gå in till denna häst utan att den jagade en eller sparkade en, men med lite  tålamod allt gick att lösa, min mamma tyckte jag var en galning som ville ha denna men hon gav med sig och insåg att jag hade fastnat för denna häst. Vi köpte honom för 11.000 kr vilket är väldigt lite pengar och sålde honom för 65.000 kr när jag fyllde 18 år. Tävlade han till och med MSV B hann inte mer pga min ålder.

Gick sedan över till häst öch fick min första stora häst Ricardo ett halvblod efter Robin Z fick han när han var 5 år gammal.Ricardo och jag 2007

Vi har aldrig lyckas få någon kemi han eller jag tsm så reslulaten på tävlingarna har varit allt från vinst till katastrof.

2009 blev han skadad fick en pinne in i kotan och fick vila trodde aldrig att han skulle bli frisk men vi gav inte upp lät han vila  cira 2 år med bara gå på bete och läka ut skadan. Idag är han frisk somen kärna rids av en kille eftersom jag inte hinner och har tappat mitt intresse helt:/ Men har dock varit hemma någon gång sutti upp ridit till han lite men inte så länge.

2005 kom mitt genombrott såg en jätte fin häst på en tävling tänkte wow tänk att få ha en sån häst kloseau var hästen.

Min tränare ringde dagen efter sa kom vi ska pröva en häst jag tänke jaja vad rolig.

När jag kom dit jag såg att det var den hästen som jag tänkte wow, jag bara herregud ska pröva denna häst, blev helt  såld på denna häst. Från att inte hoppat 120 cm med häst nu satt jag och hoppade 150 ch hemma  i ridhuset och bara log, visste då att denna häst måste jag bara ha till varje pris! Vår familj beslöt oss att köpa denna  den kostade dock bly men som sagt detta var min drömhäst!

En vecka efter jag fick hem honom jag startade min första tävling  regionalt/nationellt?  ja de låter konstigt men hästen gjorde allt för mig. Hoppade 120 cm banor och var placerad i alla 3 sååå lycklig jag var =) Denna häst hade fått mig att inse att denna sporten var rolig igen. 

Vår första tävling var detta!

 

Efter ett tag något stämde inte Kloseua ville inte hoppa? Jag tänkte direkt fan det är fel på min ridning vad har jag gjort? förstört hästen eller....

Bad någon annan sitta upp men han gick knappt inte runt då heller på tävlingen.Den dagen då  det inte gick att ens hoppa upp på hästen ens då insåg vi att det var något fel på honom. Vi tog han till kliniker hela tiden men ingen kunde säga vad för för det var på honom,  men en dag vi åkte på en magnet röngden och insåg felet...

Bägge hans fram ben var helt sönder, jag bara nej vad hände ?? jag frågade om jag hade ridit i sönder honom, vetrinären bara nej detta är en gammal skada. Jag kollade honom i ögonen och insåg fan har jag tävlat på honom och han har haft så här ont? Fan med vilken ångest jag fick.

Detta gick inte att  operera eller behandla så vi tog hem honom och lät bestämde oss för att bara ha honom hemma hos oss så länge han inte hade ont. Bara jag slapp ta bort honom.

Men den dagen kom också tyvärr. 2009den 2 feb jag kom till honom han kunde inte gå eller resa sig bara log i sin box. Då insåg jag nej vi måste ta bort honom avliva han. Vi ringde runt och beslöt oss för en firma ville ha hans aska i en urna, ja jag att detta låter dumt men denna häst var mitt liv mitt hjärta allt!

Dagen kom då vi skulle ta bort han det var den 5 feb 2009. Såg lastbilen  rulla in på gården försökte hålla mina tårar inom mig men gick bara inte. Min häst skulle dö fn! De gav han en lugnande spruta jag satt hos honom i sin box. Berättade sedan hur det skulle gå till, jag ville med vara med när de skulle skjuta honom, men de sa nej det skulle bara bli hemsk för mig att se. Jag gav han en sista kram och började gråta som fan. De tog honom och gick ut i gången han vände sitt huvud om kollade mig i ögonen och sedan fortsatte gå. Då visste jag att han tackade mig men det var hemsk att se hans ögon en sista gång bara grätt och ville springa efter honom. Mamma fick hålla mig för att jag inte skulle göra detta!

tiden var 14.00 den 5 feb 2009 glömmer aldrig denna dagen.:(
 

Sista bilden innan han försvann...

Denna häst kommer allitd att finnas i mitt hjärta.!

Finns ingen motivation att fortsätta med detta för ingen kan ersätta hans hjärta.

Har haft så mycket rolig med denna häst varit på 3dagars tävlingar vunnit allt varit placerad 135 cm hann inte mer :(.... varit i stockholm på solvalla, Göteborg, Småland och tävlat ja i hela  sverige osv....

 

R.I.P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments 

Mitt fina land som jag är född i !

 Kom hit när jag var lite mer 1 vecka gammal med mina svenska föräldrar.

Jag är född i en liten by som heter kalubowilaMitt mål 2012 är att åka dit hitta mina föräldrar om de lever samt mina syskon ändå mina rötter. 

Kan både bli spännande men ändå känslosamt men blir lätt en utmaning. Har alla papper  och allt jag behöver för att lyckas med detta, behöver dock en tolk då jag inte kan språket alls.

Tänkte förhoppningsvis stanna ungefär1 månad för då hinner jag leta efter dem och uppleva landet och även få lite semester där.

Lite fakta om landet :

 Sri Lanka, är en stat i Sydasien, belägen sydöst om Indien. Sri Lanka har runt tjugo miljoner invånare och består av en stor tropisk ö samt ett antal småöar. Sri Lanka är medlem i Samväldet.

De största städerna i Sri Lanka är följande:

  • Colombo (cirka 800 000 år 2008)
  • Kandy (cirka 161 395 invånare år 2001)
  • Jaffna (cirka 145 600 invånare år 2001)
  • Galle (cirka 100 000 invånare)
  • Sri Jayawardenapura (cirka 115 826 invånare år 2001)
  • Negombo (cirka 122 000 invånare år 2003)

Sri Lankas matkultur liknar södra Indiens, och den tamilska befolkningsgruppen delar många mattraditioner med tamilerna i sydindien. Landets nationalrätt är ris och curry, som består av ris, ett antal olika currys. Cricket är Sri Lankas största sport, och landet tillhör de tio bästa nationerna i världen. 1996 vann Sri Lanka världsmästerskapet i cricket

Likes

Comments

Medan alla andra går och festar vilket jag vill med så sjukt mycket så blir det plugg för mig ikväll inte så jävla skoj men som sagt skolan börjar på måndag och jag ligger lite efter i matten... :( hatar matte men måste komma ikapp så jag kan bli klar med denna skiten. 

Mitt nyårs löfte festa mindre... hmmm jobbigt men sant måste ta skolan på allvar nu så polis linjen ligger i sikte efter sommaren =).

Som sagt har forf svårt att vända tillbaka på dygnet  har inte lyckats med det än så länge... känner att jag börjar få panik snart...

Likes

Comments

Vart kan man börja träna mma eller tai boxning i Malmö?

Någon som vet eller har några tips??

Är verkligen behov att göra något  är så sjukt raslös och måste aktivera kroppen....

Skolan börjar på måndag men måste  röra mig efter kroppen få upp min kondition så jag kan söka in till polis linjen efter sommaren, som jag längtar efter detta!

 

 

Likes

Comments

Åhh jag hatar att laga mat tråkigt när man ska laga den och äta den själv.... Har  funderat hela dagen vad jag ska äta men kommer inte fram till något :O

Men jag tror det blir detta =)

 Likes

Comments