Godmorgon från en glad tjej haha! Vaknade upp runt halv elva imorse och det första jag gör är att logga in på antagning.se för att se om jag blivit antagen på mitt första val, vilket jag är. Jag blev alltså antagen på min drömutbildning, journalistik som jag tycker om som bara den. Jag kommer därför behöva flytta upp till Stockholm då jag kommit in på Södertörns universitet. Just nu börjar det bli ont om tid och jag står utan boende, vilket inte är så bra. Dock vet jag att det i slutändan löser sig, men om det är någon utav er som hade kunnat tipsa mig om lediga lägenheter, rum osv hade det uppskattats jättemycket.

Hursomhelst så har jag inte mycket annat att säga förutom att jag då äntligen är ledig från jobbet och igår spenderades kvällen på Slottscafeet i Landskrona. Stämningen var helt underbar där och mycket folk fanns på plats. Själv satt jag med mina kusiner, pappa och mamsen och vi hade det jättetrevligt, från diskussion till en annan haha! Idag har jag och en annan kusin tänkt dra ner dit igen senare ikväll och unna oss något gott att äta, dricka och en pipa.

Ni får annars ha en trevlig onsdag och till alla er där ute som också blivit antagna på era drömutbildningar och är lika glada som jag är, ett stort grattis och lycka till öskar jag er! Ciao!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments