Kust nu så sitter vi på tåget på väg till en av mina bästa vänner Felicia. Det är första gången som jag har med mig Emil men än så länge så går det bra. Vi fick bara byta blöja när vi kom på tåget men annars så går det hur bra som helst 👍🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu så har jag varit inne på bolaget och handlat själv för första gången. Hon som satt i kassan var jätte gullig och grattade mig och sen så fick jag även ett kort.

Köpte Corona, några cider och per Mobergs rosé vin. Ska bli spännande och prova de vinet

Likes

Comments

Dagen är äntligen här den dagen man blir 20 och man äntligen får gå in och köpa själv på bolaget 👍🏻 det är denna dagen som nog alla längtar efter 🍸

Likes

Comments

Jag har alltid sagt det att jag inte ska skämma bort Emil men det kommer att bli så att jag kommer att göra det ändå även om jag inte tänker på de. För det blir så att man kanske köper ett klädesplagg till honom då och då och sen så får han ju kläder ifrån andra också så det kommer inte bara vara jag som skämmer bort honom utan det kommer alla andra också göra. Men det kanske inte gör något nu när han är liten utan man kanske ska tänka mer på de när nian blir äldre och han börjar förstå lite mer.
I alla fall imorrn så blir han ett halv år och då har jag så sagt köpt några saker till honom. Han har fått sakerna lite tidigare, igår så fick han ett set med ett par byxor och en tröja som det står super baby. Sen så fick han en kort ärmar med ett lejon på och idag så fick han en speldosa som spelar tre olika melodier och sen så har den en projektor som visar balle Phu och hans vänner.

Speldosan

Likes

Comments

Nu på fredag så blir min lilla pajas ett halv år och sen på måndag så fyller jag 20. Tiden går så himla fort

Likes

Comments

För nån vecka sen så beställde jag hem några böcker som jag hade tänkt att läsa nu i sommar och en av dom var elva år i fångenskap. Jag kan inte beskriva med ord hur bra den är och sorglig på samma sätt, grät ett x antal tårar. Så jag tycker verkligen att ni ska läsa senna boken ni kommer att vilja läsa ut hela boken på en gång.

Likes

Comments

För ett x antal timmar sen så åkte vi till Ica supermarket för att handla lite mat tills imorgon så det är midsommar:) sen så åkte vi tillbaka bakade upp sakerna sen så beställde vi nått att äta. Medans Olivia höll på med potatissalladen så drog vi och hämtade maten. Sen dess så har vi inte gjort så mycket utan vara chillat :)

Jah och Olivia drog och köpte en Cola och då passade jag på att köpa två trisslotter och vann 120kr 😍

Likes

Comments

Nu så är jag framme i Göteborg och vi har precis ätit. Nu så laddar vi inför Sveriges sista match!

Likes

Comments