godmorgon eller vad man nu ska kalla det. Idag är det 13 december vilket betyder att det är lucia! Nu på morgonen har vi fikat på nybakade lussekatter och till frukost käkade vi gröt! Idag så tänkte jag gå till min farmor och hälsa på stund, kanske tar med några lussekatter.
Igår var jag först i skolan och sedan på fotbollsträning. När jag kom hem gick jag och en kompis till en annan kompis för att kolla på The hungergames, jag har aldrig sett dom men de var jättebra. Sedan fjantade vi oss och lyssnade på musik.
Hoppas ni har haft en bra vecka så hörs vi i nästa inlägg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

godmorgon idag är det fredag och en ganska chill dag! Det enda dåliga med den här dan är typ att vi har engelskaförhör och en jättelång so-lektion. Igår på scouterna fick vi hugga med yxa och de var faktiskt kul!
om man sammanfattar veckan har den varit lugn, inte så många läxor och så. förutom att jag har haft ont i magen i 2 dagar o sträck😕 när jag slutat skolan ska jag nog sätta mig och kolla ikapp ph!
hejdå!

Likes

Comments

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering men jag har inte riktigt haft tid eller lust. Men ska försöka komma igång igen.
I fredags när de var halloween gick jag och en kompis som heter Ida runt. Många tyckte vi var bra sminkade och vissa ville ta kort på oss😊
Igår var vi i Lidköping för att tända ett ljus på en grav. Efter de blev jag lurad. Jag trodde vi skulle hem och äta och först skulle handla en sak, så gick vi in på en gata. Vi stannade utanför den nya robotresturangen, tydligen skulle vi äta där. I Vilket fall så var maten jättegod!
Hejdå!

Likes

Comments

Nu har jag varit på ÖoB, jag köpte 5 saker fast jag betalade inte själv!
Här får ni se vad jag köpte (vattenfärgen är till halloweensminkningar)
ha de så bra hejdå!
Likes

Comments

Nu ska jag mamma och min bror åka till ÖoB för att köpa lite saker. Om jag hittar något så kommer jag visa det här senare i eftermiddag! Igår va jag först i skolan,då vi hade ett prov på Asiens länder. Det gick bra. På kvällen sedan klickade jag hem ett skal till min mobil, ni får se bild när de har kommit! ni får ha det så bra!
Hejdå!

Likes

Comments

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering men det har varit väldigt mycket läxor och prov de senaste 2 veckorna. 4 läxor och 1 prov den här veckan och 3 läxor och 1 prov förra veckan, så de är väldigt mycket. Men det ska bli skönt med höstlov nästa vecka!
Då ska jag bland annat åka till torp och va med en kompis och fixa halloween saker,kommer upp bilder. Men nu har jag inte så mycket mer att säga än hejdå och ha det så bra!

Likes

Comments

Hej!
igår sov en kompis över hos mig och det var jätte kul! meningen var att vi skulle se på film men de funkade inte😭 så istället kollade vi på d.i.y på youtube! Förut målade hon och jag naglarna, det blev nt så bra men endå. I eftermiddag ska jag hon och min lillebror se pojken i guldbyxorna på bio
ha de så bra hejdå!!!

Likes

Comments

hejsan!
ikväll ska jag på ett halloween disco vid vår skola. Det ska bli kul, så jag ska snart gå till en kompis för att vi ska göra iordning oss ihop. Innan vi gör oss ordning ska vi bada i hennes bubbelpool!
ni får ha det gött så hejdå!!!

Likes

Comments

godkväll
idag hade vi jättemycket rast i skolan, så de va kul!
Nu ikväll gjorde jag först läxor, sedan kokade jag te tände ljus och kollade ph och på youtube! jag har inte så mycket mer att säga så ni får ha det bra och godnatt!

Likes

Comments

Godkväll!
Idag var jag först med en kompis och sedan var vi på ljusfestivalen i grästorp! Det var kul och jag blev allt lite rädd. Det var väldigt fint och mysigt när det duggregnade och var mörkt.
Imorgon ska jag och kolla på vinterskor, de jag köper kommer upp på bild imorgon, hejdå!

Likes

Comments