Header

Igår blev det Pinchos och bio med sandrisen. Dock blev vi båda så trötta så bion blev de inte mycket tittande på :((( dåligt... Den verkade väldigt bra, så jag får se den igen väl.

Likes

Comments

Tro det eller ej men jag har inte spelat sen jag var på dreamhack....... AS LÄNGESEN. Hur klarar jag det ens???? Kanske trodde jag kunde lira ett game när ja kom hem därifrån i vintras men varför försöker jag ens. Mitt lagg är de värsta jag vart med om. För de första så tar vi bara emot ca 6-7 Mbit/s. Dessutom sitter jag så långt ifrån boxen också eftersom vi renoverat här uppe där det satt tidigare.

MEN, snart kommer nog fiber.. Har hållt mig sen tidigt i december så jag tror jag kan hålla mig ca 2 månader till. Ska även byta rum och det blir nog till fiber kommer, om jag har tur! OCH DÅ, ska jag investera ett helt nytt setup. Planerna är även att börja streama. LÄNGTAR <3

Likes

Comments

Godmorgon! Jag å Emelie vakna för 2 timmar sedan, å nu har vi precis ätit en god frukost. Nu blir det en promenad och till eftermiddag jobb!

Likes

Comments

Likes

Comments

YAY! Har fått äran av att följa med Malin och några fler från hennes sambos sida till Polen. Det ska bli så intressant att besöka Polen. Har faktiskt velat det länge nu, och att få ev. besöka Auschwitz vore väldigt intressant. Vi får se hur det blir! Denna resa slår till ungefär efter jag har kommit hem från magaluf, vid midsommar. 😃

Likes

Comments

Likes

Comments


Better Blogging Nouw