Hej på er! Har varit borta ett litet tag som ni har märkt. Har haft en jobbig vecka.

I fredags kom Emilia & Nathalie hem till mig som sagt. Fixade Nathalies naglar, satt och pratade och vi hade det allmänt mysigt. Vid 22 tiden åkte jag och Nathalie iväg till Mikael och umgicks med några vänner. Var hemma vid 1 tiden ungefär. Lördag morgon åkte jag, mamma och Louisa till Marks lekland. Var hemma vid ett tiden ungefär och vid sju gick jag ner till Nathalie där hon, Emilia och Johanna väntade. Förfestade en stund och hamnade sedan på en fest som inte var någon höjdare. Var hemma vid 01.

Måndag var det skola igen och slutade vid tre tiden. Tisdag morgon hände det en del tråkigheter så vart inte i skolan tisdag & onsdag. Tycker det bara ska komma positiva saker nu, men nej!

Idag är jag i skolan och slutar vid tre tiden ungefär. Sedan ska jag spendera resten av dagen i sängen med historia boken eftersom vi har prov imorgon och jag inte kan någonting.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter nu i soffan efter 2 timmars plugg, äntligen är debattartikeln inne!
Om en liten stund kommer Nathalie och Emilia hit. Ska fixa Nathalies naglar och ha det allmänt mysigt.
Imorgon blir det lite mer plugg och på kvällen bär det av till fest med pinglorna. Härligt!!

Likes

Comments

Torsdag morgon och börjar 08.45, en dag kvar till helg & jag längtar!

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter i soffan med mamma o lite mys just nu och kollar american horror story.
Det blev ingen fika med Lovisa igår, så vi ska ses någon dag längre fram istället. Idag hade vi debatt i skolan, gick väl inget vidare för min del men stod verkligen inte för det som vi sa, så ville inte argumentera om det heller.
Var på läkarbesök vid halv 12 som höll på ett tag så slutade tidigt. Sen har jag bara tagit de lugnt.

Likes

Comments

Godmorgon!
Ska nu precis göra mig klar och åka till skolan.
Dagen blir skön, har 3 lektioner och börjar 10.15.
Första dagen jag är i skolan på en vecka ung, ångest x100 över hur mycket man missar.
Sen ska jag ev fika med Lovisa och prata om lite planer! Känns toppen.

Hörs senare

Likes

Comments

Vaknade vid 11 och har legat i sängen nästan hela tiden sen dess. Känner verkligen idag att jag inte skulle varit ute igår, även om jag bara umgicks med vänner. Så idag blir det en riktigt lugn dag med te och big brother. Har missat minst 10 avsnitt så har nått att göra iallafall!

Likes

Comments

Precis fixat klart mig och väntar nu på Nathalie som kommer klockan sex och hämtar mig! Kvällen blir troligtvis lugn men kommer dock inte blogga mer idag, vill umgås med pinglan så mycket jag kan <3
Så vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Har precis fikat med mamma och Peter, dom är nu påväg till stationen för Peter ska ju som sagt till USA.
Ska ta en snabbdusch nu och sedan är det dags att börja fixa sig!

Likes

Comments

God morgon på er! Vaknade vid 10 och gick upp till Angelica och myste med Louisa en stund. Vid 12 tiden började jag och mamma göra vår brunch. Scones, bacon, ägg och frukt. Såå gott!!
Nu sitter jag och spelar på brorsans Xbox. Ikväll blir det troligtvis lugnt, Nathalie hämtar mig vid 6 tiden och sedan ska vi till Jesper! Saknat henne så <3

Likes

Comments

Kom precis hem och mår så fruktansvärt illa eftersom jag tar penicillin och har såklart fått den biverkningen. Vi hade det jätte mysigt i Borås. Åt först en sen lunch som ni såg sedan gick vi på stan en stund. Hittade lite smått, visar imorgon! Sedan gick vi på bio, vi kollade på den nya James Bond filmen, har sätt bättre om man ska va sån haha! Imorgon blir det troligtvis en seg och lugn dag, måste plugga en del också.

Natti

Likes

Comments