Jag har väldigt svårt att fortsätta min dag på ett bra sätt om den inte startat bra från början. Det kan låta dumt, men så som jag mår när jag går ut genom dörren hemma det är så hela min dag kommer att se ut.

Jag älskar frukost. Dock har jag jättesvårt för att äta på morgonen, så det blir lite dubbelt. I julas så fick jag en blender i julklapp utav mina kusiner, det har förändrat allt. Sen jag började göra smoothies på morgonen så har jag blivit en piggare människa med en bättre start på dagen än någonsin. Det är så gott, du blir mätt och man behöver inte tvinga i sig tugga efter tugga av någon tråkig macka. Dessutom är det bara att ta med sig i en flaska om man är stressad på morgonen (vilket jag typ alltid är. Tidsoptimisten nr. 1 haha)


Detta är en av mina favoriter.. Och den är så enkel att göra!

-1 banan
-Hallon (bestäm själv hur mycket du vill ha i)
-2 dl vaniljyoghurt eller osötad mandelmjölk

That's it!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hur beskriver man sig själv utan att låta som alla andra? Jag vet inte. Här kommer man kunna läsa om allt mellan himmel och jord. För det är så min hjärna är. Innan en grej avslutas så är redan två nya saker igång. Ibland utan att tänka på konsekvenserna, ibland vet jag precis vad jag gör. Alltid ärlig.

Sandra, 21 år. Bor i Stockholm. Från Västervik, Småland.

Vi hörs💋

Likes

Comments