Sommar & Husrenovering!!

Hej underbara Sommar!!
Vilket fantastiskt väder som det bjuds på nu i Maj, här i Göteborg, helt underbart!!

Eftersom att vi dränerade förra våren så har det
vari K A O S utanför dörrarna på både fram & baksida nu ett tag.. Ser ju så himla tråkigt ut med en framsida som bara har grus överallt & med en baksida som har lera runt hela huset.. Det finns helt enkelt ingenstans riktigt där man kan sitta & ha en mysig middag & njuta utav det underbara vädret..

Vi har velat lite fram & tillbaka på om
Vi skulle bygga altan detta året då vi inte riktigt kunde bestämma oss för hur stor altan vi ville ha, eller om vi orkade med att hela sommaren skulle gå till altanbygge (tänkte bygga altanen själva) + att det kostar Galet mycket att redan ha dränerat & bytt tak på huset, så vi vill ju inte betala en hel förmögenhet på altanen, speciellt inte nu när jag är mammaledig..
Meeeen..
För cirka 2-3 veckor sedan så hade vi hit en firma som skulle ge oss en offert på en altan på 115kvm. (Tillräckligt stor för att kunna ha badtunna eller liknande i framtiden, samt en paviljong med en loungegrupp, samt att man fortfarande har gräsmatta kvar till studsmattan, sandlåda & lite annat smått&gott)
Firman gav oss ett rimligt pris & vi kände bara, vi KÖÖÖR!!!

& nu står den här, en Altan med tillräckligt med plats för allt vi vill göra & vi har redan kunnat inviga den med frukostar & middagar & vi är så himla glada för att vi faktiskt körde på & kan njuta av en altan redan detta året!

När vi ändå var i farten så bad vi även firman att lägga sten ifrån framsidans parkering, till baksidan s trappa & samma sten lades även till framsidans ingång!

Vi är så himla nöjda & nu börjar hemmet att kännas ännu mer hemtrevligt & jag älskar det!!

  • HUS
  • 274 visningar
  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229