- S

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Heej på er! Är ute på slinga med världens bästa Bella. Hon och jag träffades på intervjun till att bli flygvärdinnor och står nu tillsammans i kabinen. SÅ JÄKLA KUL?! Vad är oddsen? Nattens hotell i Helsingborg är för övrigt tydligen ökänt som spökhotell haha. Det ska ha skett ett mord där i början av 1900-talet. Jag sov dock som en stock, så fanns de spöken orkade de inte störa mig iallafall.

Denna natt bär det av norrut. Hade gärna stannat i Helsingborg för det var faktiskt så varmt där att man inte behövde jacka i solen. Och så fin stad!!! Men kommer säkert få sova där igen :) Nu ska jag till flighten, puss! 

- S

Likes

Comments

I söndags blev det tjejkväll med kollegorna! Sagt det förut men har VÄRLDENS BÄSTA gäng som jag pluggade ihop med. Det är så fina tjejer!!! Vi hade bestämt oss för att se 50 shades of freed. Garvade oss igenom den, för helt ärligt var det en del romantiska försök och repliker som bara blev cringe haha. Inget du skulle hitta på kritikerrosat på Netflix direkt. Vi möttes hur som helst upp några timmar innan och hamnade tillslut på Tures i Sturegallerian. Supertrevliga servitörer trots att vi var ute i sista sekund. Och väldogt goda Moules!! Toppenkväll helt enkelt.

- S

Likes

Comments

Bålder på mig när jag pluggade i Oxford. Femton år.

Tonåren är antagligen fyllda med prestationsångest, rörig skoltid, familjebråk och missförstånd för de flesta. Det är en ålder då man jämför sig med andra, vill bli behandlad som vuxen fast man inte riktigt är det än, och strävar för att passa in. Jag kan självklart inte tala för alla med jag tror i alla fall att många kan känna igen sig. Hade jag stött på mig själv, femton år gammal, är detta orden jag skulle vilja säga.

Förstå att det som gör dig unik också gör dig oersättlig, omfamna det.

Spela självsäker, sträck på dig, se folk rakt i ögonen, le. Du är modig och stark även om det inte alltid känns så.

Lägg ingen tid på människor som inte lägger tid på dig. Ingen relation är värd det om den tar mer energi än den ger.

Våga vara ledsen, våga gråta. Livet är inte så jäkla lätt så låt inte känslorna fastna på insidan.

Allt blir bättre!

Du är grym på det du gör, även om du inte får höra det så ofta.

Du vet det inte nu, men så många fina vänner, möjligheter och upplevelser väntar utanför den ö du växer upp på. Vänta bara så får du se.

- S

Likes

Comments

ACAII!!! Mumma

Prommis med fina Elin

I uniform redo för jobb

- S

Likes

Comments

Alla hjärtans dag var i förrgår, jag vet. Men! Läste detta skrivet av Elin Skoglund (Det är idag du ska våga) som hon publicerade den 14onde. Tyckte det var så bra skrivet så ville dela med er. Inte bara för att det var ett fint sätt att resonera kring alla hjärtans dag, utan också för att jag anser att man ALLTID ska våga. Vem bryr sig om en chokladask när man kan vinna så mkt mer med ord. Tankeställare.

''För mig handlar inte denna dag om rosor, presenter eller den som blir utbjuden på den mest romantiska dejten. Alla hjärtans dag handlar för mig om ärlighet. Om att våga säga det man faktiskt känner - till den man tycker om.

"Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet"

Vi spelar spelet, för att vi är osäkra. Vi är för rädda för att släppa in, det är ju läskigt. Att känna. Men är det inte idag vi ska vakna till och inse att alla dessa dagar vi spelar bort, det är ju livet. Vi kastar ständigt bort lycka för att vi är vadå? Rädda?

Skriv till personen du gillar. Bara gör det. Oavsett vad som sker, så vet du ju att du har försökt. Att vara en vinnare handlar inte alltid om att komma först i mål, att vara en vinnare är att vara den modigaste.

Vi spelar spelet men sanningen är ju att kärlek inte har några regler. Det är ju det som är så fint. Att man kan säga helt knäppa saker men som ändå blir så jävla fina i sitt sammanhang. Och allt behöver inte vara så allvarligt, gör det bara klart för personen att du tänker på hen idag. Bara en sån sak är fin. Och om det går åt helvete, så är detta dagen du får ett avslut. Avslut är så otroligt viktiga, för att kunna gå vidare.

Alla hjärtans dag är dagen vi ska våga öppna upp våra hjärtan.''

- S

Likes

Comments


Du använder ord som vapen och skjuter aldrig lösa skott
och jag kan inte ducka så kulorna träffar varje gång
då kommer du och lägger om såren klappar och tröstar
tills vi börjar om igen

och jag tänker snart måste du förstå
att du inte kan skrämma bort mig med dina ord
jag kommer bara vänta tills kulorna tar slut

- S

Likes

Comments

Hej hjärtan! Har haft några dagar off, jag vet... Så gick det med 30daychallenge haha. MEN! Så träffade jag en tjej påväg till jobbet som faktiskt läser min blogg och sa att hon gillar det jag skriver (tack snälla Sara!). Då blir jag verkligen motiverad kan jag säga. Så kul att höra.

I skrivande stund sitter jag på väg till jobbet och ska iväg för en natt på hotell. Återigen haft jour/standby och trodde nästan att jag inte skulle bli inringd. Där trodde jag fel haha! Missar dessvärre allahjärtansdag och semlorna vi skulle ha käkat i kväll, men så är detta jobb. :)

I veckan blev det nästan frukost på balkongen. Det var SOL och faktiskt varmt ju. Desvärre mötte frukostideén högljudda protester men lyckades kompromissa med att sitta under täcke och ta kaffet ute. Man får ju passa på!

Kramar hjärtan!

- S

Likes

Comments

Dagens kvällssnack! Finns INGET som smakar så mkt sommar som jordgubbar. Typ sitta på stranden med en box jordgubbar. Eller vara på landet, gå upp på morgonen och plocka några till frukosten. Tyvärr är de ju såinihelvete dyra på vintern. Annars skulle jag leva på det. Och mango.

Iaf. Ska kolla klart sista avsnittet i millenniumserien ikv. Sen blir det en sväng till Elfviksgård (för att det är mysigt) och tjejmiddag imrgn. Gos va?

- S

Likes

Comments