Saker jag saknar med Sverige
• god kyckling
• wok
• Lindahls kvarg
• ett Nice gym
• att köra bil
• internet överallt

Saker jag kommer sakna med Mallorca
• min bästa danska vän ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Har redan ångest för att jag ska leva mitt liv utan henne. Känt henne i 2 månader bara men hon är seriöst min bättre hälft.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är sämst på att uppdatera tydligen, men har det fint här på Mallis! Älskar våran takterass med egna solstolar 😻 så sjukt awesome.

Likes

Comments

Såååå nu har vi flyttat till våra superfina lägenheter i hamnen. Vi är tre roomies. Jag bor med Simone från miniland och Amanda från spa. Kommer bli så fett tror jag!
Det är tvåvåningslägenheter med två badrum, tre sovrum, en balkong och en takterass. 😍

Det är så himla najs utsikt från takterrassen. Kan bli mycket sangria där uppe!

Likes

Comments

Å jag vet att det blev fel och nästan allting har sitt slut

Å jag vet att tiden gått och att jag borde släppt dig nu

Men ingen är som du

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså Gud. Glömmer helt bort detta med att blogga. Är verkligen fullt ös från morgon till kväll. från minichillout som börjar 9 till showen som slutar 22. Vi har hunnit med Bernies födelsedag, skattjakt, vi har botat Bernies magont med medicin vi letat efter, vi har varit indianer och skrämt cowboys, haft facepaint osv osv osv.

Imorgon har vi fridag egentligen men vi ska ha kickoff med ving som startar redan klockan 9:30 så det blir inte att sova ut imorgon heller. Den håller på hela dagen och avslutas med middag kl 19. Hej och hå! Kommer nog bli superfint.

Likes

Comments

No words needed. Mallorca ❤️💛💚💚💙💜

Likes

Comments

Denna vecka har vi hängt ganska mycket med spa och fitness och det har varit obligatoriska fitnessklasser varje dag. Vi har hunnit med bootylicious, 21 minutes, core, powerstep samt easy yoga idag på morgonen. Pjuh säger jag bara! Tuffa men sjukt roliga pass. Har riktig träningsvärk i rumpa och lår så det var skönt att sträcka ut lite idag på yogan. Våra fitnessinstruktörer är jätteduktiga och peppiga så då blir det lite lättare att köra 100%.

Igår flyttade äntligen Lollo&bernie in på hotellet också! Woho. Imorgon kommer dom första gästerna för denna säsong, ska vi så kul!

Likes

Comments