Instagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkeling

FEM SAKER SOM GÖR MIG GLAD

Jag vet att det var så längesen jag la upp något nu. Men jag tänker att jag ska öppna upp mig om varför jag inte skriver så ofta längre, om ett tag. Är lite för privat just nu, behöver någonstans landa lite och försöka hantera det själv först.
Det är inget allvarligt så, utan går igenom lite med mig själv ”bara”.

Fem saker som gör mig glad just nu

- Börja jobba 80%
Nästa vecka börjar mitt nya schema. Det kommer ge mig mer tid till det viktigaste i livet. Familjen.

- Att det börjar bli ljusare ute
För en som en fruktansvärt mörkrädd så är detta någon som gör livet lite lättare. Haha. Fånigt men sant. Mår så mycket bättre under året det är ljusare ute, är generellt utomhus mer då.

- Komma igång med träningen
Jag har tagit tag i att skaffa mig ett träningskort och ska nu komma igång med min träning. Jag både tror och vet att det kommer göra mig så himla gott. Att få någon typ av hobby.

- Att jag börjat ändra mitt tänk angående pengar
Jag är en sådan person som, vill jag ha något då köper jag det om jag har pengar. Har sällan sparat och haft svårt för det. Men den senaste tiden har tankarna börjat ändrats och jag tänker på ett annorlunda sätt en tidigare, även om jag fortfarande tycker det är svårt och tråkigt att spara så är det något jag ska bli bättre på.

- Helen Torsgården
Vem tittar inte på Helen på youtube? Jo jag gör i alla fall. Jag tycker hennes vloggar är så mysiga och hon verkar vara en sådan genuint härlig person.

  • VARDAG
  • 220 visningar

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Fina du ❤️ Vi är redo för dig när du har landat, känn ingen stress. Blir så glad över att läsa om saker gör dig glad. Kram!
nouw.com/moafidelie
sandratherese
sandratherese,
Fina, fina du ❤️ blir så glad av din kommentar. Kram!
nouw.com/sandratherese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229