Instagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkelingInstagram sandrafalkeling

ÄLSKADE, ÄLSKADE BARN

Här, mina vänner. Har ni Maja. Hon är nu tre år och det är väldigt viktigt för henne. Hon är tydligen en stor tjej, vilket hon säger flera gånger varje dag. Vi får inte längre kalla henne för Majis som vi alltid gjort. Då berättar hon bestämt att hon enbart heter Maja. Smeknamn som gumman, älskling och sötnos går inte heller hem. Nej, det är Maja som gäller. Medan Majas mamma och pappa arbetar i veckodagarna spenderar Maja sin tid på förskolan. Hon trivs bra, upplever vi. Det är mycket konflikter då hon hemma pratar mycket om vad de gör och hur de pratar med varandra.

Enda sedan Maja var liten har hon varit väldigt aktiv. Tyckt om att röra på sig och hon har väldigt mycket energi. Vi har länge sagt att hon nog ska få börja på gymnastik. Och äntligen! Anmälde henne i somras och hon började för ca tre veckor sedan tror jag det var. Hon älskar det.

Andra intressen hon har just nu är att rita, måla, pyssla och leka enklare rollekar. Vi hämtar och lämnar på "låtsas förskolan" som Maja säger själv, haha, dagligen. Vi leker mamma, pappa, barn. Vi leker doktor och patient. Hon gillar att cykla. Lekar där hon generellt får vara rörlig.

Majas personlighet är bestämd. Glad. Snäll. Omtänksam. Egoistisk. Rolig. Busig. Listan kan göras lång men hennes personlighet är ganska generellt för en treåring just nu - märker jag som arbetar med barn. Hur som helst älskar jag henne oavsett vad.

En kort uppdatering om det finaste jag har i livet.

  • VARDAG
  • 126 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229