Instagram saandInstagram saandInstagram saandInstagram saandInstagram saandInstagram saandInstagram saand

Jag tänker börja så här.
Anledningen till att jag i stort sett aldrig skriver längre är inte för att jag inte vill. Det är för att jag blir stressad. Även fast det enbart är ett fåtal som läser denna blogg är det ändå något som ligger och gnager inom mig. Att jag måste skriva något. Typ.
Jag har börjat sålla bort saker som gör mig stressad för jag känner att det gör mig inget gott i dagsläget. Det ger mig bara mer ångest än jag redan tampas med till och från.
Jag känner dock att den ångest jag haft sedan höstas börjar lätta. Den är inte lika i härdig som tidigare och jag har nog någonstans hittat ett sätt för mig att hantera den.
Men, det är ändå så att jag på något vis känner mig trött och sliten. Inte helt energilös men trött. Jag längtar efter min sju veckors semester som inträffar om exakt fem arbetsdagar. Behövligt för att ladda upp inför hösten.

Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med detta inlägg. Kanske bara få skriva av mig lite. Egentligen.

  • VARDAG
  • 290 visningar

Gillar

Kommentarer

Söndagen är nu här och vi slog upp ögonen strax före 08 imorse. Maja hade en kompis på besök igår kväll och de lekte så fint så vi föräldrar ville inte avbryta. Strax efter 20.00 begav sig dom hem och efter mycket om och men somnade Maja strax före 20.30.
Frukosten är intagen. En kopp kaffe extra idag trots att jag sovit länge. Känner mig ändå trött på något vis.

Idag står handling på schemat. Även målning av mitt linneskåp vill jag hinna med så att det blir klart någon gång. Jag tror att Maja säkert vill hinna med en tur till lekparken också, vilket vi bör kunna ordna.

  • VARDAG
  • 232 visningar

Gillar

Kommentarer

Efter fyra dagars ledighet kändes det tungt att kliva upp imorse. Det har varit så fint att få vara ledig tillsammans, hela familjen.
Vi har byggt staket, ätit gott, lekt massor utomhus och fått mycket gjort. Så tacksam för det.
Nu väntas tre dagars arbete till för att sedan ta helg igen. Oavsett hur mycket jag tycker om mitt arbete så är livet med familjen så himla fint. Och värt.

Ovan kan ni se lite bilder från helgen. Inte allt för smaskigt men ja. De är det som blir.

Jag är förkyld och trött nästan hela tiden känns det som. Jag sprang därför in på närmsta apotek idag och köpte med mig lite nässprayer och tabletter hem för allergi. Ja. Nu börjas det eviga tjatet om pollen.
Värt ett försök om inte annat.

  • VARDAG
  • 164 visningar

Gillar

Kommentarer