Hej allesammans!

Nu sitter jag i skolan och har webbteknik. Vi håller på med HTML-kodning, Google Analytics och Google Tag Manager. Var värsta djungeln i början men nu börjar man greppa det äntligen. Tills det är dags och käka ska jag passa på och ringa ett samtal och boka in möte. Skönt när man hänger med haha.

Håller också på att frysa ihjäl så kallt det är ute. Känner mig som värsta isglassen haha. När försvann sommaren egentligen? Jag är verkligen inte redo för detta haha.

Nu ska jag ringa mitt samtal innan det blir försent.

Ha en fortsatt fin dag!

XO, Sandra

Gillar

Kommentarer

Måndag

Skola från 9-16, sen blir det hem och mysa med Bella i någon timme innan jag ska upp till lägenheten och fixa lite.

Tisdag

Skola från 9-16 sen hem och mysa med Bella innan hon somnar.

Onsdag

Ledig från skolan så blir förmodligen plugg hemifrån på kvällen. Men under dagen ska jag mysa massor med Bella, ska även på ett möte och sen ska jag nog upp till lägenheten en sväng också.

Torsdag

Repeat på tisdagen!

Fredag

Ledig från skolan och jag ska se till att hela lägenheten är nerpackad och i ordning för helgen.

Helgen

På lördagen blir det flytt av alla möbler och saker från lägenheten så att den blir helt tom. På söndagen ska jag se om jag kan åka ut och hitta färg, spackel och annat som kan behövas inför målningen som ska ske i lägenheten.

Fullt ös hela veckan och jag hoppas ni får en härlig vecka ni också!

XO, Sandra

Gillar

Kommentarer

Hej på er allesammans!

Nu sitter jag på tåget med Anna påväg mot Malmö för att gå i skolan. Har redan huvudvärk och ont i ögonen och vi har inte ens börjat. Bådar gott ju.

Efter skolan idag blir det att åka hem, mysa med Bella och natta henne innan jag sen ska bege mig mot lägenheten för att möta upp hennes pappa.

Kommer bli en lååång dag så längtar efter sängen redan.
Hoppas ni får en fin start på eran vecka!

XO, Sandra

Gillar

Kommentarer