EN NYSTART

Hej på er som fortfarande går in här dagligen, ni har nog redan förstått på senare tid att jag hamnat i någon form av djup bloggsvacka eller något. Jag har ju arkiv tillbaka till 2013 i denna bloggen och tidigare som jag haft innan 2013 har nog raderats. För att uppdatera som hänt på senaste tiden, kort sagt har jag vi varit borta i Grekland en vecka och vi kom hem igår, drog till Summer On i Båstad ganska så direkt efter en snabbvisit hemma i lägenheten.

Men som sagt, jag har hamnat i en svacka (kring bloggen) som jag aldrig tidigare varit i och jag vet inte hur jag ska ta mig ur, trots att jag vill det. Det handlar inte om att jag inte har bloggmaterial, för tro mig jag har hur mycket som helst.

Har funderat lite på att bara släppa hela det förflutna och alla minnen och låsa kvar det i denna bloggen. Starta om på nytt med en helt ny och fräsch blogg för första gången på 4-5 år. Kommer såklart behålla denna bloggen med alla arkiv men åtminstone gå vidare från detta och skapa något nytt jag kan bygga om från grunden, som en riktig nystart.

Fabian och jag startade ju ett nytt kapitel i våra liv för snart 1 år sedan när vi tog vårt pick och pack och flyttade till Varberg, just som det ser ut nu så kommer ytterligare ett nytt kapitel (3.0) starta alldeles snart. Men mer om det när jag är klar med in nystart. Då kommer ni få tillgång till den nystartade bloggen här inne, jag hoppas dessutom också att ni vill följa med vidare. Vill ni det så håll utkik lite då och då!

Kram på er ❤


Gillar

Kommentarer