Denna helg blev en fotohelg, riktigt kul att fota Madeleine här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från We Are Stockholm festivalen 2016✨

Likes

Comments

Tacksamhet. Det är någonting som hur många som helst tar för givet. Kanske för att de aldrig har haft det sämre, kanske för att de faktiskt inte tänker på hur lyckligt lottade de faktiskt är eller så kanske det finns andra anledningar. Något jag har tänkt på lite extra mycket är just det. Tacksamhet. Jag är så tacksam att jag har dem människorna som finns i mitt liv runt mig, tacksam för saker jag har upplevt och saker som jag kommer uppleva i framtiden, tacksam för att min familj älskar mig. Jag är bara så tacksam för att jag lever det liv jag lever. Men nu räcker det med djupa filosofiska tankar. Vad har då jag gjort på sistånde? Här kommer lite bilder

Likes

Comments

Här är lite jag har haft för mig den senaste månaden

Likes

Comments

Gårdagens kväll spenderades på en skatepark

Likes

Comments

Jag har haft en otroligt bra kväll med en otroligt bra vän. Vi klättrade upp på Rövarberget där vi satt och åt jordgubbar och kollade på solnedgången. Det var hur mysigt som helst, jag älskar när man snackar om gamla minnen som man har. Vi kom fram till att vi nu har känt varandra lite mer än 11 år... asså 11 år😳 Det är helt sjukt hur fort tiden går.

Likes

Comments

Besök nr 2 på Mall of Scandinavia idag då. Jag var där med en gammal vän som jag även övernattade hos. Vi hade det otroligt kul, och det blev såklart ett nytt par skor som fick följa med hem.
Denna helg har helt ärligt varit den bästa på länge, feeling blessed✨

Likes

Comments