Header

Efter många samtal under dagarna i baren på Pool Club i Sydney med en underbar kvinna vid namn Emmily Banks så har jag aldrig tittat tillbaks på "vanligt" smink! Emmily är idag den bästa make up artisten i Sydney som enbart använder sig av organic make up (länk till hennes blogg hittar ni längst ner).
Jag försökte hitta allt på svenska sidor men lyckades bara se några fåtal märken som jag kände till så det blev att beställa ett dyrt(!!) paket från andra sidan jorden.

Är det någon som har tips på var man kan hitta bra ekologiskt smink i Sverige eller Europa som ej är testat på djur (inte heller innehåller produkter som kommer från Kina) så snälla kommentera!

Jag tänkte att jag berättar mer om just dessa och ger recensioner när jag använt allt ett tag så jag kan uttala mig efter erfarenhet.

Vi har:

  • Inika Foundation
  • Lily Lolo ögonskugga palett
  • Ere Perez Bronzer
  • Inika Rose hip oil

Dom är så söta på Beautiful Because som alltid skickar med några samples och just denna gång hade jag faktiskt bett om att få testa läppstift och concealer så jag blev överlycklig, tack Nina! ☺

http://www.depthsofbeauty.com.au/ (in och kika på en superstjärna till make-up artist och få massor tips och inspiration)

https://www.beautifulbecause.com.au (sidan där jag beställt allt ifrån)

Kram,

S.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

12e April och vår älskade solstråle är nu ett halvt år gammalt! Känns helt otroligt, och vi får nypa oss i armen varje dag för att se så vi inte drömt alltihop. Du gör oss så lyckliga och stolta vår fina son. Mamma och Pappa älskar dig mer än mest!

Likes

Comments

Contains affiliate links
Innehåller Annonslänkar 

Förvaring är ju så otroligt viktigt i hela hemmet men kanske extra mycket i våra barns rum, i lekarnas rum.

Dessa förvaringspåsar är praktiska men även så otroligt fina!


Likes

Comments

Yaaaass! Min nya bärsele är här!

Det finns ju så ofantligt många selar och sjalar där ute så valet är så sjukt svårt tycker jag. Jag hade en BabyBjörn sele som jag fick låna av en vän men den gjorde så fruktansvärt ont i axlarna så det gick verkligen inte att ha Kingston i den vare sig på promenad eller bara hemma, så ont gjorde den! Så vart ska man börja kolla i bärdjungeln? Jo jag kan verkligen tipsa om en jättebra sida som heter Bärsjalar på facebook, där finns jättemånga medlemmar som tipsar och skriver inlägg. Sjal var inget för mig, det visste jag eftersom jag inte har tid att stå och knyta och tanken på att slänga ut en lång sjal när man stressar på flygplatser gör mig tokig så sele fick det bli. Att jag valde just den här är för att de flesta nämnde den som snällast mot axlar och den är vävd av sjaltyg så väldigt mjuk.

Selen heter Lenny Lamb Baby Basic Collection färgen heter Graphite (Den ser nästan silvrig ut på hemsidan men är mörkgrå i verkligheten) och efter 6km i skogen bärandes på 8 kilo kärlek så är jag mer än nöjd och kan varmt rekommendera den! Du hittar den här: http://xn--tvbarn-jua.se/products/bärselar/lenny-lamb-1156376

Lycka till! Kram,

S.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Är du som jag som får lyckorus av bara ordet vår? Känslan av att mörkret snart är ett minne blott och att solen återigen kommer att värma våra nästan genomskinliga vinterkroppar är underbar!

Våren är äntligen här och vad passar då bättre än lite härlig påslakansinspo till våra sängar? ❀

Jag tänkte köra på en färgskala i taget eftersom det finns så sjukt mycket snyggt där ute!


Som vanligt så kan du klicka på bilderna för att få mer info.


Stor kram,

S.

Likes

Comments