Hela veckan har jag levt på att idag kan jag ta det lugnt, på måndag så tar jag itu med allt.

Och nu sitter man här och det är dags för måndag och jag är så inte redo än...

Veckan har varit bra, inget speciellt bra har hänt, men det har varit en skön, stressfri vecka.

Julfester har jag hunnit med, träna mina fina gymnastikflickor och för att inte glömma det viktigast vi har firat sambon som fyllde hela 25 år.

Ja som ni ser så har helgens snapchat bilder sätt ut på detta sätt. Hemma hos oss dricker vi nu för tiden lite godare kaffe och i samband med kaffedrickande blir det en hel del PS4 spelande, jepp sambon lär vara nöjd med sina presenter.

Nu är det väll bara att ta tag i den nya veckans alla måsten. Jag återvänder till jobbet efter min långa sjukskrivningsperiod, de sista skoluppgifts deadlinen skall skrivas och jag har ett bokslut som inte lär bli gjort av sig själv. Och så borde jag gå igenom offerter för flickornas tävlingsdräkter. Det lär bli en lång vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här veckan är en enda stor julfest vecka. Igår hade vi Vasa gymnastikförenings julfest med ringdans och lotteri.

Idag var det dags för ämnesföreningens styrelse (julfest) middag, vi åt och drack gott i massor. För de andra fortsatte kvällen men jag traskade glatt hem efter en lyckad middag för att bänka mig i soffan framför TVn.

Kändes i alla fall bra att få klä sig lite fint, fixa sig lite extra inför middagen känns som att det var länge sen jag orkade visa mig med människor för en längre tid, men kanske det är på väg mot det bättre nu, hoppas verkligen det känns som om jag har lidit länge nog.

I helg är det åter dags för mera julfest firande, ser framemot det.

Likes

Comments

Hejsan och välkommen till min nya blogg här på nouw.

Ni undrar säkert vem jag är och jag tänkte därför kort berätta lite om mig själv.

Jag är Sandra, 22 år, studerar för tredje året vid Åbo Akademi i Vasa planen är att jag i framtiden kommer arbeta som ämneslärare i Hälsokunskap. Yepp jag är väldigt intresserad av hälsa och träning, vilket ni lär märka väldigt snabbt.

Jag bor i en mysig tvåa tillsammans med min pojkvän. Då jag inte studerar jobbar jag i klädaffär och där emellan är jag oftast i gymnastiksalen och tränar mina tävlngsgymnaster, det lär bli ett och annat gymnastik inlägg här också.

Jag tycker om inredning och längtar efter att få skaffa vårt alldeles egna hem så en hel del inredning lär det även bli.

Likes

Comments