Nu har det gått ett tag sedan jag skrev. Fullt upp i sommar med allt som hör sommaren till. Trimmat hästarna, gymmar lite, sprungit massor och planerat lite inför Göteborgsresan i augusti. Idag har vi provat sadlar på Sisca, det behövdes inte så många utan vår dressyrsadel som jag haft sen jag hade D-ponny passade henne. Och Clintans låg fortfarande perfekt på honom. Härligt! Nu är det bara att trimma på inför tävling nästa helg, då ska båda hästarna starta. Det blir perfekt! 😊 sista semesterveckan nu, sedan börjar jobbet igen och vardagen. Ska försöka hinna med att fortsätta springa även då.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det gick helt okej på tävlingen i onsdags. Han är så härlig för så fort vi kommer iväg och hoppar upp på framridningen så blir han glad. Clintan älskar att visa upp sig. Jag tycker att vi fick till en någorlunda bra runda, inte bästa känslan eller vår bästa runda men det var helt okej iallafall. Strax över 63% landade vi på.

Ikväll är det äntligen dags för Magganträning och även imorgon. Efter tävlingen drog jag ut på en springtur och började även gårdagen med en springtur.

Imorgon ska jag först försöka hinna rida Sisca innan jag ska träna Clintan för Maggan. Efter det ska jag snabbt åka hem till mamma och pappa och duscha och sedan åka till Ockelbo och vara funktionär samt hjälpa Karl när han ska tävla i strongman. Håll tummarna ✊🏻.

På måndag ska jag till sjukgymnasten och efter det ska hästarna få skritta 2-3 dagar... tror dock att kroppen snart är okej igen. Höften har klarat springa två dagar i rad nu så vi kör på igen sen.

Likes

Comments

Idag är det tävling, som jag nämnde igår. Vi startar 17:48 och rider LB3. Vi ska idag bara göra vårt bästa utifrån formen vi är i nu. Satsar på att ta en bra framridning med mycket tid på oss att bli varma men måste såklart anpassa till denna värme som är ute idag.

Har spenderat morgonen med sovmorgon, frukost, diskat och bubblat i poolen. Nu blir det sushibuffe och sedan åker jag direkt till stallet och motionerar Sisca lite innan jag börjar göra ordning Clintan.

Likes

Comments

Nu är det dags igen att börja skriva här. Dokumentera dagarna och kunna gå tillbaka senare och läsa och se framsteg. Just nu har jag semester, två dagar har vi haft och det är 4 veckor kvar. Så skönt! Det kommer bli mycket trim med hästarna, träningar, gym och fix hemma med huset.

Idag red jag Clintan på ridbanan inför morgondagens tävling. Känner oss lite ur form just nu, men sakta men säkert kommer vi tillbaka till formen som vi haft i början på året med placeringar! På fredag och lördag är det träning för Maggan så efter det hoppas vi bara åter i form! Imorgon rider vi en lb3 och vi gör så gott vi kan då. Sisca vilade idag efter några dagar med trim.

Likes

Comments

Det blev en tur till Ryttarstugan idag, inhandlade mycket snyggt! Två fleecetröjor en från HvPolo och en från Harcour, två andra tröjor från Kingsland, ridbyxor med grip Pikeur, ett snyggt schabrak från Christina sport, en väst från Harcour och ett par ridvantar från Roekl. Fick även med mig en snyggt schabrak hem med Ryttarstuganbrodyr. Kommer bli snyggt på hästarna 😊

Imorse blev det skrittjobb med Clintan och mamma promenerade Sisca. Imorgon blir det ridhuset för trim.

  • 10 Readers

Likes

Comments

Nu har jag länge velat om jag ska börja skriva här eller fortsätta i min gamla blogg. Nu blir det en nystart och jag kommer att skriva här i fortsättningen. Bloggen kommer ta upp min vardag, mestadels hästarna och även lite gym. Dagarna är ju först fyllda med jobb och sedan hästarna. Den lilla tiden som blir över spenderas hemma med sambo eller med honom på gymmet.

De senaste veckorna har varit väldigt upp och ner med ridningen, jag har varit förkyld i omgångar och inte haft någon ork. Det har alltså varit till och från. Nu tänker jag inte låta förkylningen dra ner mer så från och med imorgon blir det iallafall skrittjobb och eventuellt lite trav med hästarna tills jag är frisk.

  • 11 Readers

Likes

Comments