Fem platser att besöka 😊

Snart är sommaren här och med den semester för många. Jag tänkte att det kan vara kul med en lista på platser som man kan besöka om man har lust och får tillfälle. Kanske finns det något som passar just dig 😊

1
Gränna - En fin sommarstad som man kan gå runt och strosa. Där finns många små butiker och polkagrisar i varje hörn 😊 De visar upp tillverkningen för allmänheten och det är alltid kul att se och helst för de små. Att köpa hem polkagrisar eller karamellstrutar och det finns mycket att välja på.
Gå ner till hamnen och kolla där båten går till Visingsö och kanske ta en tur dit. Det finns även restauranger där så en matbit för den som är hungrig 😊

2
Vadstena - En gammal stad med många butiker, trevliga fik och även restauranger. Rådhuskällaren för en matbit och en sväng till klostret.
Gå till hamnen och in på slottsgården och kolla vid vattnet. Det finns ju även rundturer på slottet om man är intresserad.
Spela en golfrunda intill slottet och ta en fika och det finns även en lekpark för de små.

3
Omberg - Om man gillar natur och frisk luft så ta med fikakorgen och åk till Omberg. Det är trevligt och en tur upp till toppen är som ett träningspass 😊 Väl uppe är det fin utsikt och fint att gå i skogen. Gå och strosa i naturen är ju alltid trevligt.

4
Tranås - Vill man kolla i butiker så finns det massor olika att välja på. Restauranger och caféer finns det såklart om man vill äta och fika.
Finns även en hamn som man kan åka till och gå runt och kolla på båtar som finns där.
Har man möjlighet så kan man åka till Hätte Camping som ligger en bit utanför där det finns ett bad.

5
Ödeshög - En liten plats en där det finns ett väldigt trevligt fik med gott fikabröd. Det finns också en chokladfabrik dit man kan åka och handla. Narr choklad som ligger intill E4:an. Åker du förbi så ta en tur dit.
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer