Det behöver inte kosta massor så 10 tips

Jag brukar inte skriva listor men tänkte att jag kan ju göra en för skojs skull. Kanske är det någon som får nytta av den och som tycker att den innehåller bra saker.

Jaa ibland har man ju lite mindre pengar att röra sig med eller inga alls så jag tänker en lista med saker som inte behöver kosta massor 😊😊 Det tycker jag är bra och vill dela med mig av.

1
Ordna en spelkväll med vänner, kompisar eller familjen. Det finns ju massor med olika spel och säkert finns det några spel i gömmorna.

2
Om solen skiner och det är fint väder. Packa en picknickkorg med det som finns hemma och ta med en filt. Gå till lekparken eller till skogen och fika. Det finns säkert en fin plats i närheten där det passar med en picknick.

3
Gå till biblioteket och kolla bland alla böcker. Det är lugnt och skönt och det finns ju massor med böcker. Låna hem eller läs på plats och njut av lugnet och tystnaden.

4
Gå på museum tex flygvapenmuseet i Linköping. Där finns massor med flygplan man kan titta på och det brukar vara aktiviteter för barn under lov. Det är gratis och det finns flera museer med gratis inträde. Googla fram vilka det finns. Det kan ju vara intressant.

5
Ta fram papper och pennor och rita något fint med barnen och skicka det sen till mormor/farmor i ett brev. Det blir uppskattat när de får det i brevlådan.

6
Baka något gott till fikat eller något matbröd. Det finns ju massor med recept att söka på Google mm. Det är kul och avkopplande att baka och dessutom kan det frysas.

7
Skriv ett brev till någon för hur ofta får man skrivna brev idag. Mm aldrig så det uppskattas säkert.

8
Turista i din egen stad för det gör man ju aldrig. Det finns säkert saker som du inte sett tidigare och som är intressant.

8
Gå ut och plocka en fin bukett blommor och sätt på bordet. Det blir fint och dessutom kommer man ut en sväng.

9
Städa och rensa ut det du inte behöver mer. Lämna till någon loppis eller skänk till någon välgörenhet tex RIA.

10
Kanske finns det något utegym i närheten så du kan träna eller gå ut på en promenad.

Jaa denna lista ger lite förslag och hoppas något passar och som låter kul. Det kan ju bli fler 😊😊Mm det återstår att se och håll tillgodo med denna sålänge.


  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
Vilka bra tips... tack för att du skrev den här listan 😊
nouw.com/cristinas
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Vassego och kul att du tycker det 😊😊nouw.com/sandrasjoberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229