Är det bara inbillning måntro 🤔🤔

Jaa det är frågan och igår var jag hos ergonomen med min axel/arm för jag har ju ont i vissa rörelser. Hon böjde och klämde och kände på armen och axeln. Jag kan säga att vissa rörelser gör så ont och jag är stel.

Mm nu vet hon ju inte exakt vad det kan bero på men hon tejpade i alla fall.

Nu har jag haft det en dag och jag tycker ändå att det gjorde mindre ont under natten. Kanske är det bara inbillning men jag hoppas verkligen att det hjälper.

Det ska visst röntgas också för att kunna säkerställa orsaken till värken. Det kan vara slemsäcksinflammation eller frousen choulder. Hmm jaa det är väl bara att vänta och se hur utfallet blir.

  • 110 visningar

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Kanske ommedveten överansträngning eller någon sena i kläm? Jag var med om det en gång, hände mitt under ett arbete. Plötslig smärta i axeln ner i armen och kunde inte höja armen, strålande smärta samtidigt som om all kraft försvann, jösses! Pinsamt när jag stod och sminkade en provsminkning inför ett bröllop, hahaha .... På jobb fick jag hålla upp högerarmen med vänsterhanden när jag skulle visa elevernas "dagens make-up".
Gick till en massör och hon lyckades få bort allt efter fyra behandlingar ... ont gjorde det första gången, axlar och rygg helt kaputt. Tusen knutor och en kota som satt lite fel ... det fixade hon.
nouw.com/marbellatanten
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Oj jaa får se o hoppas det släpper 😄nouw.com/sandrasjoberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229