Tog en välbehövlig sovmorgon till klockan 10 idag. Sedan for vi och köpte semlor som vi överraskade Tilda med efter skolan. Vi hann aldrig köpa några igår, så det fick bli idag istället. Hämtade även ut paketet från snusbolaget. Efter semmelfikat så plockade jag fram dammsugaren, städade lite och tände värmeljus i vanlig ordning. Till middag blev det köttfärsfyllda paprikor som vi alla hjälptes åt med. Mums! Resten av kvällen har spenderats i soffan. Vi såg filmen Doktor Proktors pruttpulver innan det var sovdags för Tilda.

Dagens mest oväntade händelse var femhundringen som jag trampade på. Ja, det är sant! Kände hur något prassel fastnade under min sko. Blev först irriterad och undrade varför mänskligheten måste skräpa ner precis överallt. När jag sedan upptäckte att det var en femhundring så frös jag till is och stirrade med stora ögon på Johan, haha.

Ja, det slutade iallafall med att jag behöll den.


Likes

Comments

Mina två första introduktionsdagar på det nya jobbet är avklarade! Imorgon är jag ledig. Usch, så nervös jag var i måndags. Illamående, tunnelseende och spänningshuvudvärk. Kanske inget som syntes utanpå, men inuti var det kaos. "Det kommer att gå bra". Jo, alla andra hade rätt. Det gick bra. Som vanligt.

Så, idag slutade jag 16. Efter det? Handlat, ätit middag och tittat på film. Det kan hända att jag somnade en stund under filmen, haha. Efter nattningen av Tilda så tog jag mig ett bad. Sedan kom Johan hem efter att ha stått i kiosken på handbollen.

Nu är det dags att krypa ner under täcket. Äntligen!

Likes

Comments

Ouh, det är fortfarande bara lördag! Så himla skönt. Och vet ni, från och med den 21 februari är jag inte timvikarie längre!!! Jag har fått ett långvikariat, som förmodligen kommer att leda till en tillsvidareanställning till hösten. Haha, det var lite pinsamt att jag inte förstod att en tillsvidareanställning är samma sak som en fast tjänst. Aja, man lär så länge man lever.

Det har inte riktigt smält in än. Men jag är glad. Det här var precis vad som behövdes just nu. På måndag börjar introduktionen. Nervöst! Och spännande. Jag har en känsla inom mig som säger att det här kommer bli bra.


Likes

Comments


I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed. I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way.


Likes

Comments

Alltså jag var nästan klar med en frågelista då jag råkade trycka på en knapp så att allting försvann. Och det gick såklart inte att gå bakåt. Så nu blir det ingen frågelista ikväll, haha. Där rök tålamodet!

Men jag kan berätta lite om dagen. Tog sovmorgon till 9.00. Sedan har jag fixat och donat här hemma större delen av dagen. Det var nog en vecka sedan sist! Lite senare kom Adde förbi på kaffe och hjälpte oss att hänga upp anslagstavlan i hallen. Det blev riktigt fint! Har alltid velat ha en anslagstavla med en whiteboard att klottra på.

Ja, och nu ikväll har jag haft ett mini spa och lyssnat på Skäringer & Mannheimer.


Likes

Comments

Titta vilka fina virkade dukar jag fått av min farmor! Jag tänkte nämligen börja göra drömfångare. Måste bara förbi Kupan och Reprisen också för att samla ihop lite mer material. Typ snören, tyger, pärlor och sånt. Så till helgen blir det en massa pysslande här hemma. För då är jag ledig hela helgen lång!


Likes

Comments

I'm back, back in the game. Jäkla beslutsångest! Men jag älskar att det är så himla enkelt att göra kollage här på nouw. Inget krångel. Så ja, vi får väl se hur det går den här gången. Har ändå inte varit så aktiv på förra bloggen då jag haft en dålig period, igen. Bestämde mig för att sluta helt och hållet med medicinen. 7 månader fick räcka, tack och hej! Imorgon har jag varit utan den en hel vecka. Men visst har medicinen varit till stor hjälp, i kombination med samtalsterapeuten som jag träffade ett par månader. Hon hjälpte mig att förstå mina egna tankar. Jag känner mig mentalt starkare nu. Lärt känna mig själv. Vågar mer. Gräver inte ner mig i det som har varit. Blickar framåt. Mer är förut. Däremot har jag under dessa månader gått upp 10 kilo. Men jag har lyckats gå ner i vikt förr, så varför skulle jag inte lyckas nu? Den här gången kanske hjärnan hänger med också. Ja, den här gången gör jag det för mig och min hälsa. Inget annat!

Vad har jag mer att berätta? Fick ett samtal från personalavdelningen tidigare i veckan. Tydligen så är ett långvikariat och/eller en fast tjänst inte så långt borta för mig. Det är väl på tiden kan jag tycka. Så vi får väl se vad som händer! Väntar lite med att ta ut glädjen i förskott, tills det verkligen är på riktigt.

Har även kommit på att jag vill lära mig makramé. Tack vare pinterest, såklart. Hade väldigt gärna gått en kurs i makramé! Men det finns ju massor med instruktioner på nätet, så jag får väl börja där.


Likes

Comments