https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/956/202002021529272167.jpg

ZOO Photobomb

Min mor, søster og jeg havde for noget tid siden snakket om at nu når jeg skulle have ferie, så kunne vi godt tænke og at lave nogle ting sammen her i Danmark. Vi har snakket lidt om Bakken/Bon Bon Land, Zoologisk Have og andre seværdigheder og i dag var i så en tur i ZOO i København.

Det kunne nok godt have været planlagt bedre, for med de temperaturer vi har haft i denne her uge, så er der ikke meget "gang i" dyrene. Forståeligt nok, så opholdt de fleste af dem sig i skyggen og faktisk så så de fleste anlæg ret tomme ud og mange af dyrene lå så langt væk fra publikum som muligt, inde mellem buske og træer. Så det var lidt ærgerligt, men vi havde en hyggelig dag alligevel og det er jo det vigtigste! Så må vi tage en tur mere til efteråret, når det ikke er lige så varmt.Inden vi tog afsted sagde jeg til mig selv "jeg gider ikke nøjes med at tage en masse kedelige dyre-billeder, der skal også være nogle hvor vi selv er med på" og hvad endte jeg med? En masse billeder af dyr og kun et par enkelte af min søster, haha! Typisk!


Til de af jer der interesseret sig for fotografering, så vil jeg lige påpege at alle billederne her er taget med mit Sony Alpha-5000 kamera, med et objektiv der hedder "SEL50F18F". Det er et super godt "begynder" kamera, det er lidt dyrt, men det ligger slet ikke oppe i Canon E kategorien og jeg synes faktisk at man får nogle rimelig gode billeder ud af det. Og så har det WiFi, så man kan overføre billederne til sin telefon med det samme og man kan også bruge sin telefon som udløser! Det er bestemt det bedste køb jeg har gjort mig!


Synes godt om

Kommentarer

Be the first to know about any new posts

Abonner