https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

VitaYummy


Reklame | indlægget er sponsoreret af Luxplus


Hvis der er noget, som jeg aldrig har været rigtig god til, så er det at huske at tage mine vitaminer. Det skulle da lige være med undtagelse af dengang man var lille og spiste de der tyggevitaminer med tigeren på bøtten, der smagte sindsygt godt og næsten ligesom slik, er der andre end mig der kan huske dem? Det var faktisk lige før man glædede sig til at skulle have sin vitaminpille!

Derfor er jeg også svært begejstret for at jeg har fået lov til at teste en række af VitaYummy’s produkter, for deres koncept bygger lidt på den samme ide om at vitaminer godt må være lidt sjove og at de gerne må smage lidt godt.

Og jeg får faktisk lidt den samme følelse som jeg gjorde dengang, da de i stedet for almindelige vitaminpiller har udviklet vitamin vingummier og det gør det bare lidt sjovere (og nemmere) at tage sine vitaminer og kosttilskud når det er lidt ligesom at spise slik!

Har du nogensinde hørt om VitaYummy? Det er et skandinavisk vitaminfirma, med stor erfaring indenfor kosttilskud og næringsrige fødevarer og vingummierne fra VitaYummy er helt fri kunstige farve-, søde- og smagstoffer og er også frie for animalsk gelatine og er dermed velegnede til vegetarer.Jeg har fået tilsendt 5 forskellige bøtter med vitaminer og kosttilskud og selvom jeg lige har prøvesmagt dem alle sammen, så går jeg naturligvis ikke i gang med dem alle sammen på én gang, så jeg skal nok give en update senere hen og jeg er selv meget spændt på at se det langsigtede resultat! Jeg tænker lige at jeg vil gennemgå hvad det er de forskellige vingummier lover at kunne, så kan i selv beslutte hvilke af de lækre vitaminer der lyder til at kunne være noget for jer;


Calcium og Vitamin D

Vingummierne med calcium og vitamin D hjælper til at vedligeholde knogler, tænder og immunsystem. De er udviklet specifikt til at give skandinaverne det D vitamin og kalk tilskud, som mange har behov for, da det kan være svært at få nok vitamin D fra solen i Norden. D vitamin er vigtig for den fulde udnyttelse og optagelse af Calcium i kroppen. Et ekstra tilskud af D vitamin er med til at styrke immunsystemet og Calcium er nødvendig for vedligeholdelse af normale knogler og tænder.

De smager lækkert af hindbær og deres farve kommer fra gulerod og solbær. Den anbefalede daglige dosis er på 2 vingummier og der er 60 stk pr bøtte.


Omega 3

Som navnet nok antyder så er det her et godt tilskud af Omega 3 og helt uden en eftersmag af fisk! Selvom jeg er kæmpe fan af fisk når det kommer til min mad, så er jeg lidt mindre begejstret for at skulle spise vingummier med den smag, så det er mega lækkert at de har fået dem til at smage af citron og ud af de 5 produkter jeg har fået tilsendt er det faktisk dem her jeg synes smager bedst! VitaYummy Omega 3 er lavet på alger og indeholder både DHA og EPA og er et naturligt tilskud af flerumættede fedtsyrer. Deres farve kommer fra paprika, gulerod og græskar.

Den anbefalede daglige dosis er på 2 vingummier og der er 60 stk pr bøtte.Hair & Nails

Jeg er meget spændt på resultatet med dem her for hvis der er noget jeg har brug for, så er det stærkere negle! Det er lykkedes mig at få dem nogenlunde pæne her mens jeg er hjemsendt, men jeg ved bare at det sekund jeg kommer tilbage på arbejde, så bliver de ødelagte igen!

VitaYummy Hair 6 Nails har et højt indhold af Biotin (5000 mcg) og en nøje sammensætning af Folinsyre og vitaminerne B6, B12 og A, C, D og E der giver dit hår og dine negle den bedste næring og vingummierne er nøje udviklet til at sikre dig et smukt og glansfuldt hår og stærke negle.

Hair & Nails vitaminerne smager mega lækkert af hindbær og farven kommer fra gulerod og solbær. Den anbefalede daglige dosis er på 2 vingummier og der er 60 stk pr bøtte.


Anti Age

Denne her har jeg glædet mig mest til at prøve, det er ikke sådan når man ikke længere er 20 år, det sætter sine spor haha!.

VitaYummy Anti Age indeholder vindruekernolie ekstrakt, samt Q10, antioxidanten Lycopen og vitamin C, som bidrager til dannelsen af kollagen i huden. Vitamin C og Vitamin E bidrager også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Derudover har de også en sammensætning af vitaminer, der har betydning for vores hud og celler. VitaYummy Anti Age indeholder Vitamin D, som spiller en rolle i celledelingsprocessen.

Anti age vitaminerne smager af mango og den anbefalede daglige dosis er på 2 vingummier og der er 60 stk pr bøtte.


Adults Multivitamin

Indeholder en effektiv og unik sammensætning af Vitamin D, Vitamin E, Folinsyre og B12, der tilsammen bidrager til at vedligeholde immunsystemet.

Det høje indhold vitamin B12, er et essentielt vitamintilskud for folk med plantebaseret kost.

Vitaminet B12 bidrager også til at mindske træthed og udmattelse.

Adults multivitaminerne smager af jordbær og farven i vingummierne kommer fra gulerod og solbær.

Den anbefalede daglige dosis er på 2 vingummier og der er 60 stk. pr bøtte.Husk altid at kosttilskud ikke kan erstatte en sund og varieret kost, men de kan bidrage til at vedligeholde en rask krop. Sørg også altid for at sætte dig ordentlig ind i produkterne, inden du går i gang med vitaminer og kosttilskud, så du holder dig til de rigtige doseringer, for selvom produkterne her både ligner og smager som slik, så er det selvfølgelig muligt at overdosere, særligt de fedtopløselige vitaminer som A- og D- vitamin, hvilket også er grunden til at jeg ikke bare går i gang med at fortære samtlige 5 bøtter på én gang, selvom det er fristende bare at blande dem i slikskålen haha!


Jeg har som sagt fået mine vingummier fra Luxplus, hvor du kan finde et stort udvalg af VitaYummy's vitaminer til kun 99kr pr. bøtte! Du kan klikke her for at komme direkte ind på deres side og se deres lækre udvalg!


  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer

Isabella
,

Jeg elsker dine indlæg de er altid så veltænkte. Og de virtaminer lyder rigtig lækre (-: