https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg

Uundværlige Apps For Bloggere

Hvis der er noget jeg virkelig er vild med, så er det apps der gør mit (blogger) liv nemmere, haha! Specielt når man ved siden af bloggen og instagram, forsøger at balancere et fuldtidsjob, venner, familie, træning og sig selv.

I dag tænkte jeg at jeg ville dele nogle af de apps jeg bruger mest på min telefon når det kommer til SoMe og billede redigering (ud over de gængse som insta, facebook og tik tok, som jeg tænker at de fleste af jer nok har styr på haha!)

So here goes:


UNFOLD

Det kan godt være at nogle af jer allerede er bekendt med appen Unfold da rigtig mange instagrammere er storforbrugere af den!

Den er super god til at peppe instagram stories lidt op. Den kan bla. bruges til at indsætte mere end et billede, lave andre skrifter end hvad instrgram kan tilbyde og generelt gøre layoutet på ens stories lidt federe end de normale. Jeg har lavet nogle "pre-layouts" som ligger klar inde i min app - på den måde skal jeg bare tilføje billeder og tekst og så har jeg på den måde sørget for at mine stories altid har tekst, farver og layouts i samme stil og dermed har en rød tråd, så man kan se at de kommer fra mig


LIGHTROOM

Jeg gætter også på at de fleste er bekendte med lightroom. Det er sådan jeg redigerer alle mine billeder. Jeg er begyndt at forsøge mig lidt med filtre og presets, men jeg må sku nok indrømme at det ikke helt er min stærke side endnu. Jeg kunne vidt godt tænke mig at mine billeder altid havde den samme stil og gerne i et sådan lidt "cremet" look, men jeg har bare ikke fundet det rigtige preset til det endnu, jeg synes hurtigt det kommer til at se unaturligt og for meget ud og det er virkelig svært at finde en balance synes jeg! Jeg bruger nok mest programmet på computeren, men iPad versionen er også helt fin og det er nok det program jeg bruger mest når det kommer til mine billeder!


PLANOLY

Planoly er perfekt til planlægning af instagram feed, hvis man gerne vil se hvordan ens billeder passer sammen inden man uploader dem! Det er super nemt at bruge, og der findes både en gratis version (hvor der er begrænsinger på hvor mange billeder man kan loade om måneden) og så betalingsversionen hvor alle funktioner er frit tilgængelige! Jeg bruger den rigtig meget til planlægning af mit feed (nerdy, I know!) men nogle gange er det bare meget fint at se på forhånd hvordan tingene kommer til at se ud - og så kan man rykke rundt på billederne som man lyster, så man får et fuldt overblik, inden man poster!


Business Suite

Denne her app er guld værd og er nok noget af det mest geniale til administration af facebook side og instagram! En ting jeg altid har manglet fra instagrams side er et overblik over mine kommentarer og ubesvarede beskeder! Jeg elsker jo at læse jeres kommentarer - og jeg vil også super gerne gøre mit bedste for at få svaret på dem alle sammen, så i ved at jeg værdsætter jer: Men på instagram er det bare ikke muligt at markere en kommentar som "ubesvaret" og så er det svært at holde styr på hvem man har svaret og hvem man har overset, men den her app holder styr på det for mig, så jeg aldrig misser en kommentar! Så ligger de alle sammen dér og venter - og når man har været inde og svare kan man markere kommentaren som "færdiggjort" og så holder appen styr på det!


Lens Buddy

Der er gået alt for lang tid før jeg selv opdagede denne her app, for den er virkelig en game changer! Hvis ikke man lige har en instagram husband eller en anden der kan tage billeder for en, er denne her app virkelig et must have! Det den gør er ganske simpelt at tage billederne for en, så man angiver bare hvor mange billeder den skal tage og hvor mange sekunder der skal være imellem hvert billede og så trykker man på start! Den giver en nogle sekunder til at komme hen i position og så slipper man for at stå med en "clicker" eller "udløser", som man så skal tænke over at gemme så den ikke kommer med på billedet, fordi at appen helt selv klarer at tage billederne, det er SÅ smart!


Synes godt om

https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg