https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/956/202002021529272167.jpg

Update - Girls Support Girls

Strik : HER

Jeans : HER


Jeg synes mit hår har en ny farve hver gang jeg skal have taget billeder! For en måneds tid siden havde det sådan en lækker beige farve med lyse spidser, og nu virker det næsten helt brunt og trænger i den grad til at blive klippet, haha!


Men det er jo sket ikke det vi skal snakke om i dag! Vi skal nemlig gøre status på den seneste uge, hvor jeg har skullet sprede lidt god stemning, og øve mig i at give et kompliment eller to!

Det kommer nok næppe som nogen overraskelse at folk bliver rigtig glade når man komplimenterer dem! Hvad jeg dog hurtigt fandt ud af, var at det ofte var de samme to reaktioner jeg fik for mine komplimenter

1) Bortforklaringen / undskyldningen - "Ej den her gamle las? Det var bare en jeg fandt bag i skabet"

2) Returneringen - "Du ser da også selv mega godt ud i dag"

Det var faktisk utrolig få der bare sagde "tak". Og jeg gør det også selv. Enten kommer med en eller anden undskyldning eller føler jeg skal sige noget retur. Det er som om at tak ikke helt er nok. Som om man bliver nød til enten at gengælde det eller skyde komplimenten lidt ned og bagatalisere den, i stedet for at give udtryk for at man er enig. For man vil jo ikke virke snobbet.

Det må blive den næste øvelse, at blive bedre til at modtage komplimenter med et smil og et tak!


Hvad der også kom lidt bag på mig, er hvor "svært" det faktisk er at give et kompliment. Jeg ved ikke om i har det på samme måde, men jeg har fundet ud af at jeg tænker aaaalt for meget over det. Og det er nok også derfor jeg ofte ender med aldrig at få det gjort. I hvert fald når det kommer til fremmede. Hvis min kollega møder på arbejde i en lækker bluse, så er det ikke svært at komplimentere det, men da jeg forleden skulle skrive en kommentar til en video fra en af mine favorit bloggere, om at hendes datter var noget af det sødeste, så krævede det lidt mere overvindelse. Hvilket egentlig er lidt sjovt, for der sidder jeg jo gemt bag en skærm.


Noget jeg dog er kommet frem til, er at når man så får givet det kompliment, og man kan se at modtageren bliver glad, ja så bliver man automatisk også selv lidt gladere. Så det kan helt klart anbefales og jeg vil da helt bestemt blive ved med at øve mig og dele lige så mange komplimenter ud som jeg kan komme til!


DON'T FORGET TO SAY HI!

I love reading your comments

❤︎

Synes godt om

Kommentarer

mindfashion
mindfashion,
Sikke et skønt og positivt indlæg! 😃
nouw.com/mindfashion
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Be the first to know about any new posts

Subscribe