https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/956/202002021529272167.jpg

Suede Sneakers From &Other Stories


Igår modtog jeg disse helt fantastisk flotte nye sneakers fra &Other Stories og som i nok kan fornemme på billed spammen så er jeg helt vild med dem!

Nogle (*host mor*) vil nok mene at jeg har sneakers nok, meeen i mit hoved er det bare ikke muligt haha! Jeg er helt skør med farven, som jeg tror kommer til at være rigtig fin her til efteråret og så er jeg også ret vild med velcro detaljen i stedet for snørrebånd. De skal nok blive flittigt brugt i løbet af de næste par måneder inden sneen falder - og helt sikkert også igen til forår og sommer!

En anden spændende ting er at bloggen har fødselsdag i morgen (hurra)! Tænkt engang at det allerede er et år siden jeg satte mig ned og skrev det første blog indlæg og dermed også et år siden at jeg sidst var ude og rejse - suk, det må jeg altså få gjort noget ved i fremtiden, jeg elsker at rejse og specielt i perioder som nu, hvor det danske vejr virkelig viser sig fra sin værste side!

Anyways, i forbindelse med bloggens 1 års fødselsdag har jeg selvfølgelig fået stablet en lille giveaway på benene - så smut forbi bloggen igen i morgen og deltag!


Shop this post

Synes godt om

Kommentarer

Fineholm
Fineholm,
Så fine! 😍
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Mange tak, jeg er også virkelig glad for dem! 😃
nouw.com/sandraschjerning
SustainableLife
SustainableLife,
Wauw hvor er de flotte - og så er farven jo super lækker!!
- og kan man i virkeligheden få nok sneakers? ahaha
nouw.com/sustainablelife
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
jeg er helt vild med farven, den er så fed! Og jeg ville jo ikke mene at man nogensinde kan få for mange sko eller tasker 😝
nouw.com/sandraschjerning
Be the first to know about any new posts

Abonner