https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

Sommer Beauty Favoritter

I princippet burde overskriften til dette indlæg nok snarere være "Mine Holy Grails" for stort set alle produkterne var også på min forårs beauty favorit liste og mange af dem har jeg brugt endnu længere end det. Og jeg tror virkelig at de er kommet for at blive, som en fast del af min beauty rutine! Det er SÅ rart endelig at have fundet præcis de produkter der bare fungerer for mig og min hud og jeg vil vove at påstå at man også virkelig kan se på min hud at den ikke bliver udsat for alt muligt mærkeligt mere, men at jeg har fundet nogle produkter som jeg holder mig til og ikke tester i øst og vest ligesom jeg tidligere har gjort.

Der er selvfølgelig stadivæk nogle produkter derude som jeg godt kunne tænke mig at prøve, som fx. den nye Banana Bright Serum fra Ole Henriksen, Estée Lauders Advanced Night Repair (jeg har en ting med serum, haha!) og Clarins BB Skin Detox, men lige nu holder jeg mig til de produkter som jeg viser frem herunder!


// Tip: Jeg bruger altid Bonusway (reklamelink) når jeg shopper online - på den måde får jeg faktisk penge tilbage når jeg shopper //

Indlægget indeholder reklame links - disse er markeret med *

MAKEUP

Jeg bruger faktisk ikke ret meget makeup om sommeren, jeg lægger meget mere fokus på at sørge for at min hud er pæn og velholdt, sådan så jeg ikke føler at jeg har brug for et tungt lag af makeup. Jeg får det rigtig nemt meget varmt i ansigtet, så hvis jeg skulle have foundation på i sommermånederne, så ville jeg simpelthen koge op! I stedet bruger jeg disse få, men super gode produkter;

SERUM: Jeg har ikke været så tilfreds med hverken den vippe eller bryn serum som jeg har brugt de sidste to måneder. Så nu har jeg lagt en bestilling hos Hairlust og glæder mig til at se om de virker bedre end de andre!

PRIMER: Min favorit pt. er The Smoother Universal Perfecting Primer* eller The Illuminator (reklame, modtaget fra Luxplus til artikel) fra Estée Lauder. De er lette i konsistens og lægger en rigtig god base for min makeup!

BRYN: 3D Browtones* fra Benefit i farven 02 light er rigtig god til at forme brynene uden at det bliver for voldsomt og unaturligt at se på.

MASCARA: Clinique High Impact* og Grand Entrance* fra Elizabeth Arden er begge to rigtig gode og giver lange flotte vipper!

FIXING: Den bedste metode til at få makeuppen til at se pænere ud er helt klart Prep+Prime serien fra MAC. Jeg skifter imellem Original, Rose og Goldlite alt efter hvilket look jeg vil opnå.

SETTING: All Nighter fra Urban Decay gør arbejdet ganske fint og jeg har holdt mig til den i mere end 2 år nu, så det må jo alligevel sige noget!


HUD

Mit fokus i min rutine ligger helt klart på hudpleje! Jeg vil meget hellere bruge penge på at sikre min at hud har det godt og ser sund ud, end jeg vil smide en masse penge efter makeup til at dække den til. Efter at have holdt mig til min rutine de sidste par måneder, har jeg faktisk ikke rørt min foundation. Jeg føler ikke at jeg har brug for den og det er så lækkert!

MAKEUP FJERNER: Fra Avéne er indtil videre den eneste jeg har fundet, der fjerner min mascara uden at svide eller gøre mine øjne røde og hævede så jeg bruger altid deres Gentle Eye Makeup Remover*!

RENS: Cleanance Micellar Water* også fra Avéne har været min favorit i lang tid nu. Den er mind mod huden, men renser virkelig effektivt!

SCRUB: Pep Start 2in1 Exfoliating Cleanser* fra Clinique er super god til at rense ud i dybden. Den kan bruges to gange om dagen, men jeg holder mig til en enkelt for ikke at "over skrubbe" min hud.

TONER: Transform Glow eller Balancing Force Oil, begge fra Ole Henriksen. Den grønne bruger jeg over næsen og på kinderne for at mindske porerne, den blå bruger jeg i resten af ansigtet for en ensartet hudtone og glow boost.

MASKE: Soothing Radiance Mask* fra Avéne har været at finde i mit sortiment i mange år efterhånden, den er specielt velegnet til tør og følsom hud og styrker hudens barriere

DAGCREME: Slow Age Dagcreme fra Vichy er specielt god til tør hud og hjælper på alderstegn under udvikling!

NATCREME: Jeg har nu brugt Slow Age Natcremen fra Vichy i et par måneder og den er hurtigt landet på min "holy grails" liste! Jeg bruger den enten som natcreme, eller som maske i et lidt tykkere lag og den er så lækker!

ØJENCREME: Denne her er også lyn hurtigt kommet på favorit listen. Banana Bright Eye Cream fra Ole Henriksen lysner og fugter og er en af de bedste øjencreme jeg har prøvet indtil nu!

SERUM: Advanced Ceramide Capsules* fra Elizabeth Arden er virkelig lækre og giver en flot og blød hud! Jeg bruger kun en halv kapsel af gangen, da der er ret meget produkt i.

GLØD: For at give min hud mest mulig glød bruger jeg Clarins Golden Glow sammen med min natcreme og MAC Strobe Cream sammen med min primer. Og så har jeg for nyligt købt en Bronzer fra Revolution* som jeg er blevet ret glad for.

TAN: Det skal ikke være nogen hemmelighed at en blegfis som mig snyder haha! Jeg bruger ofte 1 Hour Express* moussen fra Bondi Sands. Jeg føler mig bare lidt flottere med en tan!

SOLCREME: 8 Hour Sun Defence* fra Elizabeth Arden med factor 50 er super god og tænger hurtigt ind! Jeg bruger den hvis jeg ved at jeg skal være meget udenfor i løbet af dagen, for at være ordentligt beskyttet mod solens stråler!

HÅR

Alle produkterne her er lige som sidst fra Bumble & Bumble!

RENS: Scalp Detox renser håret og hovedbunden fri for produkt rester inden badet og er super effektiv hvis man har en tendens til at bruge meget tørshampoo imellem hårvaske!

SHAMPOO: Mending Shampoo* er en god og mild shampoo der behandler skader i håret og er rigtig god hvis man jævnligt farver sit hår eller bruger varme styling ofte.

LEAVE-IN: Quencing Complex* er mit absolut favorit produkt! Det er et leave-in produkt til tørt og ødelagt hår. Jeg bruger den både i håndklæde tørt hår efter vask og engang imellem i spidserne hvis de trænger til lidt kærlighed.

AIRDRY: Don't Blow It er perfekt hvis man gerne vil undgå at bruge hårtørrer efter vask!

MOUSSE: Thickening Full Form Mousse er rigtig god til fint hår der mangler volumen!

STYLING: Surf Foam Spray er en saltvands spray der giver det helt perfekte beachy look!

TEKSTUR: Dry Spun Finish er blandt mine favorit tekstur sprays! Den giver god tekstur og volumen i håret og så dufter den helt fantastisk!

GROWTH: Full Potential Booster Spray er fantastisk mod hårtab og hår der er tyndt og knækker. Jeg bruger den om aftenen inden jeg går i seng.

Synes godt om

Kommentarer